Mit lehet csinálni hosszabb, például nyáriszünetben?
Napozok a terszon,dvd-t nézek,mosogatok,ujsàgot olvasok,pletyozok a szomszédokkal.
Vàsàrlok.
Megdöbbentő, hogy a mostani tienévesek mennyire nem tudnak mit kezdeni magukkal. 30 vagyok most és 1 percig sem sikerült unatkoznom (barátokkal együtt) főleg nem nyáriszünet alatt.
Bicajoztunk, fagyizni mentünk, strandra jártunk nagyon sokat, lementünk a pályára focizni, házimoziztunk, ping-pong, séta, hambizni, lángosozni, kirándulás....
Lány vagyok és focizok. Igazolt játékosként. Persze a legtöbb lányt nem vonzza a foci, de azért soroltam fel azt is mert a kérdésedből nem derül ki nemed.
Látom a keresztgyerekeimen is hogy mennyire nem tudják feltalálni magukat főleg vidéken nem (városiak).
Ezt nem bántásként írom és az előző hsz-omat sem annak szántam csak fura nekem ez, mert mi egy percet sem unatkozunk és nem kell minden napra más barát/nő 1-2 vel is simán el lehet tölteni az egész nyarat mozgalmasan.
olvasni szoktam ,dvd-zni,bnőkkel mozi,fagyizni,vagy csak bemegyünk a központba nézelődni ,horror hétvégét tartunk néha, rengeteget járunk strandra mikor nincsennek akk könyvelket olvasok
twilight
new moon
erevnight
evermore
pokoli báléjszakák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!