Mit lehet csinálni hosszabb, például nyáriszünetben?
Figyelt kérdés
Na szóval arra vagyok kiváncsi hogy a többi fiatal, 16-18 évesek mit tudnak csinálni egy hosszabb szünetben? Mert ugye nem lehet minden nap moziba, vidámparkba menni, van amikor nem érnek rá a haverok, sem a barát/barátnő. Ilyenkor, amikor egyedül vagytok, mit csináltok?2009. aug. 15. 19:53
11/12 anonim válasza:
menjetek el valami hobbiboltba és ott lehet kapni mindenféle üvegfestéket, barkácsdolgokat. Én ezeket nagyon szeretem!
12/12 anonim válasza:
Vagy menj el egy hónapot dolgozni. Már csak azért is, mert mindjárt lesz vagy száz ötleted, mire költsd a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!