Milyen ruhában szoktál iskolába menni?
Vagy is reggel mit veszel fel általában.
Milyen
Cipő: (pl.szín,márka,milyen fajta cipő [magassarkú,csizma, stb...])
Zokni (rövid,vagy hosszú,esetleg harisnya stb...)
Fehérnemű (tanga,francia,normál,fecske,boxer)
Nadrág (pl.farmer,csőgatya stb...)
Poló (ide szerintem nincs mit írni,de ha tudsz akkor hajrá:D)
Pulóver (-)
Kabát (szín,anyaga, vagy mellény)
És egyéb cuccok (sapka,sál, stb..)
Kort és nemet is!
1. vagyok.
Mostanában inkább így öltözöm:
Cipő: Fekete hosszúszárú csizma, ha jó idő van, akkor tornacipő. De kéne vennem új csizmát :$
Zokni: Olyan normális méretű+egy cicanadrág alatta xD
Fehérnemű: Normál/francia/nőiboxer+melltartó [top mostmár nem]
Nadrág: Farmer és csőgatya. Ilyenkor trénernadrágot nem viszek :P De most már csak 3[!] db nadrág van, amit viszek, majd karácsonykor ha kapok pénzt, veszek még legalább 2t mert unalmas mindig ezekben.
Póló: Hosszúujjú természetesen :D
Pulóver: Ugyanaz még mindig, mint szeptemberen :P
Kabát: áááhh. :) van új kabátom :D Mayo Chix, combközépig ér, fekete színű és úgy deréktájt van rajta egy öv. Nekem nagyon tetszik. Meg van még 1 egy combközépig érő fekete kabátom, 1 rövid fekete, és 1 rövid fehér. De leginkább a Mayo Chixet viszem.
Egyéb cuccok: Mostanában hordok sálat, meg hajráfot, hajpántot, ilyesmiket. Sapkát/kesztyűt majd csak akkor viszek, ha muszáj :D
13,5/L
cipőből egy magasszárú deszkás cipőt szeretek még télen is inkább ezt hordom, mert ez nem ázik be, ellenben a csizmámmal. de néha azt is felveszem. ez egy lapos sarkú, fekete csizma,aminek olyan hatása van, mintha lábszármelegítő lenne rajta külön.
mindig azt a nagy kicsi szárú rövid zoknit veszem fel, nem tudom elviselni a nagyobbat.
fehérnemű: általában fehér melltartó+franciabugyi
nadrág: farmer csőgatyákat viselem el csak..:'D
póló: mindig ujjatlan. télen nyáron
pulóver: cipzáros kapucnisakat szeretem, de valamikor fel se veszek mert suliba úgyse hordom soha..
kabát: egyszerű fehér kabátom van.
lila csősapi, szürke sál(ez bent is rajtam van általában), fekete kesztyű
Cipő: Puma tornacipő: képet nem találok.
Zokni: titok(fekete,fehér)
Fehérnemű: Boxer
Nadrág: Csőnadrág szerűség,de nem az:D
Póló: hosszú, 2-3-al nagyobb a méretemnél(fekete,fehér)
-
-
Sapka: full cap(newyorkerbe veszem,)
Kor: 13
Nem: fiú:D
Cipő ~ fekete-fehér kockás magasszárú cipő, terepmintás magassarkú, szürke-fehér csíkos topánka
Zokni ~ feket/rózsaszín titokzokni, de általában színes/fekete harisnya van rajtam, ahhoz nem hordok zoknit :)
Fehérnemű ~ tanga + melltartó
Nadrág ~ farmershortok, sima shortok, miniszoknya
Poló ~ nyári ujjatlan felsők, néha sima póló (bár sima pólóból ha van 4 db sokat mondok :D)
Pulóver ~ egyszerű fekete Philip Russel kardigán
Kabát ~ egy barna mellény, kabátom évek óta nincs, mert nem érzem hiányát
És egyéb cuccok ~ sál, arabkendő, sok fülbevaló
16/l
Ahogy egy tisztes punk rock rajongó csaj, a barátaim(?) szerint:)
Cipő: fekete/piros agyonviselt Converse, télen barna bakancs
Zokni: mindig valami bolondos, pl. pöttyös, "lábtyű"
Fehérnemű: melltartó+francia bugyi
Nadrág: egyenes farmer, szakadt farmer, fekete farmer, magasderekú hózentrógerrel, piros-fekete függőlegesen csíkos (mint a baloldali emberkén: [link] )
Felső: általában fekete/fehér top/póló kockás flanelinggel, mintás nadrághoz pedig sima fekete, fekete pólón fehér csipkebetét vagy fordítva, zenekaros, de női fazonú pólók, koncertpólók, vagy egyéb őrült emberkével díszített pólók.
Pulcsi: Mickey egeres szürke oversize, fekete/sötétkék/piros/okker kardigán, télit lásd kabát:D
Kabát: kívül kötött, belül bélelt prémes, antik gombokkal, ez télen pulcsi, ősszel/tavasszal kabát. Télikabátnak van egy sima fekete szövetkabát és egy piros szövetkabát:)
Imádom a sapkákat és a sálakat, ezért amint 20fok alá csökken a hőmérséklet tele pakolom magam kötött cuccokkal:D Mostanában vettem egy sárga pomponos sapit sállal, egy cicás kesztyűt és néhány egyszínű körsálat.
Most voltunk őszi/téli nagykörúton, tehát elég részletesen leírtam:D
13l
Nekem minden ruhadarabom és a cipőim is fekete színűek, régiek és a turkálóból szerzem be őket, mert ott a legolcsóbbak. Engem nem érdekel a divat és a megjelenésem, csak az számít, hogy feketében legyek. :)
Egyszerű, cipzáros pulóver, alatta rövidujjú póló, farmernadrág, futócipő. Mást soha nem viselek, nem fázok még télen sem kabát nélkül.
Így öltözködök már körülbelül három éve.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!