Milyen ruhában szoktál iskolába menni?
Vagy is reggel mit veszel fel általában.
Milyen
Cipő: (pl.szín,márka,milyen fajta cipő [magassarkú,csizma, stb...])
Zokni (rövid,vagy hosszú,esetleg harisnya stb...)
Fehérnemű (tanga,francia,normál,fecske,boxer)
Nadrág (pl.farmer,csőgatya stb...)
Poló (ide szerintem nincs mit írni,de ha tudsz akkor hajrá:D)
Pulóver (-)
Kabát (szín,anyaga, vagy mellény)
És egyéb cuccok (sapka,sál, stb..)
Kort és nemet is!
Hát így ősszel most általában:
Cipő: Általában ilyenben megyek: [link] [ugyanez a cipőm [Puma], csak az a csík világos rózsaszín, a cipőfűző pedig sima fekete]
Zokni: Bokazokni, vagy olyan "normális méretű"
Fehérnemű: Sima/francia/nőiboxer és melltartó/top
Nadrág: Farmer és csőgatya, néha trénernadrág
Póló: Rövid [mostmégxD] vagy hosszúujjú
Pulóver: a pólón kívül általában van még rajtam ez is, de nem kifejezetten pulóver, mert vékony az anyaguk [amiket most hordok, azért majd télen kicsit vastagabbat :D], és zipzárosak
Kabát: 2 normális kabátom van [egy fehér és egy fekete], de ezeket még nem nagyon viszem, 1 farmerkabát, 2mellény [egy rózsaszín és egy fekete]. A fekete mellényt viszem most legtöbbet
Egyéb cuccok: Így ősszel nem nagyon viszek sapkát, sálat, meg ilyesmiket :D
13/L
21/L
Kényelmes, sötét cipő (fekete általában, és amilyen éppen megtetszik, 5k körüli árkategória). Időjárásfüggő a zokni, hidegben kötött, vastag, magas, melegben vékony sportzokni, a harisnyát nem szeretem. Bugyiból tangát hordok, melltartóból a ruha alatt sem rikító színűt ami passzol a bugyihoz. Pólóból a hangulatomhoz választva mesefigurásat, metálbandásat díjazok. Pulcsiból kötött és puha. Kabátból bőrdzseki vagy szőrös kabát. Laptoptáska, ha el kell takarni a nyakam, selyemsál nyakkendősen kötve.
nálam nagyon változó,mivel eléggé trend mániás vagyok..
egyik nap magassarkú(kül színűek vannak,de a kedvencem az ekrü) csinos blézerrel..egy kivágott felsővel,cicanaci
másik nap tornacsuka,van conversem és s.oliverem is,csőfarmergatya hozzá vmi bohókás felső :)
csizma tudom,már trendi hordani,de a lábnak nem tuti hogy egészséges.
Cipő: bakancs vagy fekete deszkáscipő
Zokni: titokzokni vagy bokazokni
Fehérnemű: egyszínű melltartó és tanga vagy francia
Nadrág: sötétkék, fekete farmer, egyenes szárú (van, amelyik a térdén ki van szakítva)
Póló: zenekaros vagy mintás (halálfej, farkas, stb) bő póló
Pulóver: zenekaros vagy sima szürke
Kabát: szürke mellény, de idén veszek egy fekete kabátot is asszem
Sapkát, sálat nem hordok, csak néha arabkendőt. :)
15/l
cipő: van egy fekete Lacoste sportcipőm, a hideg miatt abban járok most
zokni: ha a sportcipőt veszem fel akkor rövid zokni
fehérnemű: sima bugyi vagy francia netán tanga
nadrág:van 2 világos farmer csőgatyám, egy fekete farmer, meg egy barna csőnadrág
póló: uff :D
pulóver: egy fekete alapon apró fehér csillagos pulcsi<3 van két2 pöttyös pulcsim, meg 3 kardigánom
kabát: fekete
17/L
Cipő: Általában bokacsizma, mert nem bélelt, meg ilyesmil, csak annyira vastag, mint a fehér Puma cipőm (Képet nem tudok, de leírni igen, szal olyan széles, és az orrától kb. 10 centiig kis lyukacsok vannak dísznek, hátulján világoskék Puma, talpa is ugyanolyan kék), vagy ha melegebb van, akkor fekete balerina cipő.
Zokni: Általában "sima", vagy néha térdzokni, ritkán fekete-lila harisnya.
Fehérnemű: "Normál", néha francia
Nadrág: legtöbbször szürkés-vajszínű trapéz, vagy sötétkék nem tom milyen anyagú, amit térdig fel lehet gombolni, vagy pedig combközépig érő szoknya harisnyával, most éppen fekete térdalá érő cicanadrág van rajtam (olyan fölsővel, aminek fodros az alja szóval összeillenek)
Póló: Nem szeretem a hosszúujjúakat, úgyhogy csak rövidujjúakat hordok
Pulóver: Fekete bársony Bench, vagy halvány barackszínű (eredetileg vajszínű, csak anya egyik ruhája megfogta...) zipzáros bőpulcsi, amin narancsssárga virágok vannak.
Kabát: Az még nincsen, mert nem volt rá szükségem, de majd szűk olyan izét szeretnék...Na, nem jut eszembe. :D Ilyesmi fazonú, csak most kom nem ugrik be a neve. xD -› [link]
Sapka: Még nem hordok olyan vastagot, szal barna baseballsapka-szerűség (Micisapka :P), vagy fekete kötött, amelyiket le kell húzni tarkóig és van egy kis siltje
Sál: Fekete-piros kockás, vagy zöld-fehér kockás
Kesztyű: Hát olyan izés, amelyik nem teljes kesztyű, csak az ujjak aljáig ér, vagy meddig. :D
Néha szoktam felvenni bokazoknit (lábszárvédőt, ha így jobban tetszik) ha illik az öltözékemhez.
Bocsi az esetleges hibákért, csak nincs kedvem átírni.
12/L
fekete tornacipő
bokazokni
tanga/francia/sima + melltartó
színes csőnadrág
kockás ing
kötött hosszú puha pulcsi/mellény
fekete kabát
néha sál.. esetleg nyaklánc meg egykét karkötő
14/L
Fekete sportcipő, esős, hideg időben bakancs (Shellys, 10 soros, fekete) .
Bokazokni, feketében.
Normál, francia.
Fekete egyenesszárú, 2 db bőszárú farmer, és egy 1 egyenes szárú farmer.
Általában fekete, kék, szürke. Szolid mintával, vagy anélkül.
Fekete pulóver, fekete kardigán, farmerdzseki, fekete hosszított pulcsi ( 2 db).
Bőrkabát, fekete, combközépig ér kábé.
Oldallánc, amikor úgy van kedvem. Illetve van 2 bőrkarkötőm, amit mindig hordok és egy arany nyaklánc (vékony, kis szemekből álló).
15/l
Illetve melltartót is hordok, persze :D
Általában feketét, mert sötét színűek a felsőim.
Zokni: általában titok zokni, és fekete
Cipő: Converse Jimmy Hendrix-es , vagy angol zászlós
Nadrág: zöld vagy fekete hosszúnadrág, ha rövid akkor kék kocokás
Öv: vagy egyszerű barna vászon, vagy pepita kockás
Póló: általában mintás, fehér Newyorkeres pólókat hordok, van pár galléros pólóm is.
Pulóver: vagy egszrű piros kapucnis, vagy egy zöld mintás
Kiegészítő: egy csíkos sprinfield sál, néha hordok sapkát, de fogalmam sincs, hogy milyen, nem is írom le.
Kabát: van egy fekete kabátom ,aminek a belső része vörös kockás
15f
15F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!