Mit csináljak? Teljesen kétségbe vagyok esve nem bírom már.
Figyelt kérdés
L/14 vok és utálom a sulit mert van egy tanár aki utál engem, ok nélkül és ez a jegyeken is látszik amiket ad. Az osztálytársaim folyton piszkálnak szintén ok nélkül. Mindig csa a támadási felületet keresik rajtam hogy miért szóljanak éppen be. Pedig én soha semmi rosszat nem tettem velük. Rosszul megy a matek és holnap írunk belőle! Felkészültem de így is aggódok miatta. Ráadásul apám nem enged abba a középiskolába ahová menni szeretnék és csak egy igazi barátnőm van akit ráadásul apám tegnap hazaküldött tőlünk, csak úgy mert olyan kedve volt és folyton azt lesi hogy mivel köthet belém, semmi nem jó neki amit csinálok vagy mondok. Minden szavamba beleköt és soha nem ismeri be ha nem neki van igaza. :(2010. szept. 19. 15:51
11/11 A kérdező kommentje:
Szia! Hát a pszichológus nem lehetséges mert apám sehova nem enged el, ha valahová esetleg mégis akkor is mindent tudni akar:hova megyek, kikkel,mikor,meddig. És ha kések egy fél órát akkor már azt kérdezi hol voltál?! És nagyon szigórú a jegyekben is ha néha becsúszik egy négyestől rosszabb jegy már leordítja a fejemet mintha direkt írtam volna rossz dolgozatot. Ami különben igazságtalan is mert sokat tanulok rá de az én fejem egyszerűen nem veszi be a matekot de ezt apám nem érti meg.
2010. szept. 25. 08:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!