Mit tegyek? Teljesen kétségbe vagyok esve!
Sok nyugalomra és pihenésre van szükséged! A táplálkozás miatt ne aggódj, sokat igyál. Lesz tejed elég és elég tápláló is lesz a babához igazodik és azt mind a Te szervezetedből veszi el. Azért próbálj meg rágcsálgatni egész nap, nem kell egyszerre nagy mennyiségre gondolni elég sokszor kicsi is.
A depresszióddal együtt érzek nekem is volt azt hittem sose jutok túl rajta, már 1 éves a lányom de még néha mindig érzem a nyomát még ha gyengén akkor is sajnos :( De idővel neked is jobb lesz még ha ne is tökéletes...
nem is a tejed miatt lenne fontos, hogy egyél hanem magad miatt. ha eleget iszol lesz tejed de teljesen kiszívja majd a babád a tartalékaidat és elkezdődnek a problémák, hajhullás, fogak romlása, stb.
próbálj meg legalább gyümölcsöt enni és legyél kint sokat a levegőn, lehet az hiányzik
Én sem tudtam enni, a lényeg hogy sokat igyal.
És fejd le ami marad azért lazasodsz begyullad!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!