Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? Teljesen...

Mit csináljak? Teljesen kétségbe vagyok esve nem bírom már.

Figyelt kérdés
L/14 vok és utálom a sulit mert van egy tanár aki utál engem, ok nélkül és ez a jegyeken is látszik amiket ad. Az osztálytársaim folyton piszkálnak szintén ok nélkül. Mindig csa a támadási felületet keresik rajtam hogy miért szóljanak éppen be. Pedig én soha semmi rosszat nem tettem velük. Rosszul megy a matek és holnap írunk belőle! Felkészültem de így is aggódok miatta. Ráadásul apám nem enged abba a középiskolába ahová menni szeretnék és csak egy igazi barátnőm van akit ráadásul apám tegnap hazaküldött tőlünk, csak úgy mert olyan kedve volt és folyton azt lesi hogy mivel köthet belém, semmi nem jó neki amit csinálok vagy mondok. Minden szavamba beleköt és soha nem ismeri be ha nem neki van igaza. :(
2010. szept. 19. 15:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mit tanít ez a tanár? :(
2010. szept. 19. 16:03
 2/11 anonim ***** válasza:

ha felvettek középsuliba, akkor majd elsőben, évközben is átjelentkezhetsz a másikba, hátha addigra apukád megenyhül. Anyukád nem tudna neked segíteni?

A barátnőddel próbáld megbeszélni, hogy ne haragudjon, apud ilyen furcsa ember. Legközelebb majd a barátnődnél találkoztok.

2010. szept. 19. 16:08
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen este fogok is beszélni bnőmmel h ne haragudjon... :s Egyébként a tanár történelmet tanít ami ugye fontos a felvételinél...
2010. szept. 19. 16:28
 4/11 anonim ***** válasza:
Majdnem minden töritanàr köcsög! Ha viszont làtja ,hogy igyekszel ès tanulsz, jòl felelsz, mosolyogsz az óràn ès magabiztosan nèzel a szemèbe, na akkor fogja a pikkelèst abbahagyni.
2010. szept. 21. 14:19
 5/11 A kérdező kommentje:
Egyébként a töritanár nő és olyan flegmán tud nézni hogy legszívesebben bepancsolnék egyet neki. Ráadásul beszokott szólni csak úgy és nem csak nekem hanem a többieknek is az osztályból. A cetlim 4-es lett amivel elégedett vok csak éppen senki nem kapott ötöst csak a töritanár kedvence. Pedig nekem is ugyanannyi pontom volt mint a kiskedvencnek és nekem nem adta meg az 5-öst neki meg igen. :@ Le veled K.T.!!!
2010. szept. 22. 18:04
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát sajnos ilyen kiskedvencek mindenhol vannak.Én is megnyertem egy versenyt és nem engem vittek,hanem a 7.helyezettet.
2010. szept. 22. 19:44
 7/11 A kérdező kommentje:
Pahh...legalább már 8.-os vok és csak ezt az évet kell már kibírnom velük. Szörnyű napom volt! :( Ha tudtam volna mi vár rám ma legszívesebben egész nap ágyban maradtam volna!
2010. szept. 23. 18:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Miért,mi történt?
2010. szept. 23. 19:36
 9/11 A kérdező kommentje:
Áh, hosszú. Nem untatlak vele titeket...
2010. szept. 23. 19:52
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát, figyelj!

Ha annyira elfajul a helyzet, akkor a szüleidnek is mond el, menjetek be az ofőhöz vagy a dirihez és mondjátok el neki, hogy mi van. Mobilra is felveheted (hangfelvétel), hogy hogyan beszél veled. A dolgozat pontjai sem véletlenül pontok és ponthatárok vannak, így nem hasból kell a jegyeket osztogatnia.Ha lepontoz, vagy feleletnél nem korrekt veled kérhetsz másik tanárt is, aki felügyeli a feleletedet!

Azon gondolkoztál már, h mi oka lehet annak, hogy az osztály társaid beléd kötnek ok nélkül? Lehet, hogy a távolságtartásodat úgy értékelik, hogy lenézed őket vagy valami-- általában ok nélkül nem csinálják. Ha nagyon kétségbe esel menj el a nevelési tanácsadóban, ott ingyen vannak pszichológusok - annyira jó tud lenni, mikor az ember kibeszéli magából ami vele történik. És nem ízért írtam a pszichológust, mert úgy gondolom bajod van! Hanem azért, mert tényleg jó lehet megbeszélni ezt egy olyan felnőttel, aki független, jártas az ilyen dolgokban és még ráadásul ez is a dolga. ezt tapasztalatból írom :)

2010. szept. 24. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!