Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednéd a 15 éves lányodat...

Elengednéd a 15 éves lányodat a 16 éves legjobb barátnőjével illetve egy 16 éves fiúval bulizni?

Figyelt kérdés
Ők hárman osztálytársak. Kitalálták hogy ők elmennek bulizni hárman, de én ahogy azt a fiút ismerem, meg amiket mond... Mesélte a lányom hogy iskolában az összes tanárnak elege van belőle. A lányomnak olyanokat mondott hogy ha a buliban megiszik 1-2 sört akkor ő nyomul meg hasonlók. Motorozni is el akarta már vinni, koncertre, a hétvégére hívta bográcsozni, máskor medencézni (egyik sem valósult meg) most meg a bulit találta ki. A legjobb barátnőjével nincs semmi baj, ő nagyon rendes lány. Mit gondoltok? Hajthatatlanok.

2022. jún. 10. 18:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
39%
Nem az az élet rendje, hogy 15 évesen az éjszakába eresztjük a kislányokat. Mégis hogy tudna titokban elmenni? Ha nincs otthon X órára akkor rendőrség, aztán egyből elmegy a kedve a bulikától.
2022. jún. 10. 22:08
 12/17 anonim ***** válasza:
73%
Elengednèm. 40n
2022. jún. 11. 07:08
 13/17 anonim ***** válasza:
83%
Biztos nem.
2022. jún. 11. 07:48
 14/17 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem a személyiségétől is függ. Engem mindenhova elengedtek volna a szüleim, nem is érdekelte őket hogy kivel, de sehova nem akartam menni. Nem bírom a bulikat, dohányzást, alkoholt se. Igaz pont a szüleimnél láttam a rossz példát, ez vette el a kedvem.

Nővéremet tiltogatták fiúktól, mert ő szép lány volt, sokan udvaroltak neki. Én a kutyának nem kellettem hála az égnek. :D

A leírásod alapján a fiú szeretne többet a lányodtól. Gondold át a lányod mennyire naiv és befolyásolható, piál-e csak azért hogy befogadják a haverok stb. Ha tudnám, hogy ez a fiú nem tisztességes, akkor nem engedném buliba, inkább valami normális programot szervezzenek, aminek nem a csók meg a szex meg a pia, drogok a lényege. :D

2022. jún. 11. 10:21
 15/17 anonim ***** válasza:
84%
Nem én voltam a mindenhova elengedtek gyerek, sőt, nagyon sok buliból maradtam ki, mert anyám szigorú volt. De 15 évesen elmehettem néha bulizni, pedig nem tegnap volt, közel 20 éve.
2022. jún. 11. 10:30
 16/17 anonim ***** válasza:
87%

Mi is pont így mentünk bulizni barátnőm 16. szülinapján. Amikor tartottuk ő még csak 15 éves volt, én 16 meg a fiú akivel mentünk szintén 16. Megittunk 3-an egy üveg meggyes Angelit (fogalmam sincs hogy tudtuk azt az édes vackot meginni...), amit úgy vettünk hogy megkértük a Tesco sorban az előttünk szintén piát vásárló 18 éveseket, hogy vegyék meg nekünk.

Táncoltunk a szórakozóhelyen hajnal 2-ig aztán hazamentünk Taxival.

Nálunk a szüleink feltétele pont az volt, hogy csak fiúval mehetünk...

Senkinek semmi baja nem lett, a sráccal se jött össze egyikőnk se, csak volt egy bulizós élményünk 15-16 évesen.

Szóval elengedném.

2022. jún. 11. 18:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Jó fej lehet a srác, egyből a grupira hajt. XD
2022. jún. 15. 12:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!