Mit csináljak a fiammal? A fiam 9 éves lesz. Ma találtam a szobájában egy cetlit, amire az volt írva" hülye anyám van". Persze pontos j-vel. Mit tegyek vele? Már úgy érzem gyereknevelés terén csődöt mondtam...
Jól tanul. Én minden nap kikérdezem a leckét. Ha nem tudja visszaadom neki, hogy tanulja meg. Sajnos nem érek rá vele tanulni. Sokszor a szobájában tanulás helyett ceruzát hegyez, meg játszik.Ilyenkor csodálkozik hogy 10 órakor is a német szavakat tanulja.
Nem tudom, miért nem ossza be az idejét. Ha nehezebb tantárgyak lesznek, mit fog csinálni????!!!!
'valami zsidó csávó de roppant intelligens és kiváló tanácsokat ad'
ez hülye ez?:D
Én most leszek 11 éves és egyedül tanültam mindig kivéve elsőbe most 5.-es vagyok és sose kelllett hogy a szüleim velem tanuljanak én egy egész jó tanuló vagyok amikor felmondom a leckét és teljesen nem tudom és vissza adják nekem akoor én mérges leszek mert nem lehet csak úgy bemagolni hanem meg kell érteni és ezért mindig megkérem a szüleimet hogy mondják el a lényegét és így megértem és könnyebb lesz a tanulás.
A tanulásközben kell lenni egy kis pihenő szünet mert ha túl sokáig tanulunk és elfáradunk akkor egy idő után már nem értjük meg mert lelassul az agyunk ezért nem árt a szünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!