Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? A 15 éves lányom...

Mit tegyek? A 15 éves lányom a nyáron diszkózni akar!

Figyelt kérdés
Nyár végén tölti a 16-t. Eddig csak házibulikba ment, párszor már volt részeg. Elengedjem buliba? A társaság biztos le fogja inni magát, ezt garantálhatom. A suliban sem teljesít úgy, ahogy kéne

2022. jún. 3. 15:47
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
21%
#24 de hogy mostanra ilyen legyél, kellett tapasztalat, nem? át kellett élni. nem kell burokban tartani a gyereket mert akkor majd 20-30 évesen kezdi csak azt tanulni, amit te 17 évesen
2022. jún. 9. 08:31
 32/43 anonim ***** válasza:
52%
#25 van tinidiszkó
2022. jún. 9. 08:33
 33/43 anonim ***** válasza:
97%

31nek: 12 éves korom óta jártam koncertekre(rock-punk), soha nem éltem át hasonlót se, a legdurvább, hogy odajöttek, mi mit keresünk itt, mikor kicsik vagyunk, vagy olyan 16 körül már csak odajöttek beszélgetni, sokszor jóval idősebb férfiak is.. Soha nem fogott meg senki(csak buszon, villamoson, utcán..)

Egy két hónapom volt még a 18. szülinapomig, a többiek már bemehettek, én kaptam kölcsön személyit és belógtam 17 évesen. Az egy egészen másik világ, másik közeg, másik bánásmód.

Fesztiválon, koncerten mindenki laza, nagy a tér, a zenéért mennek, sokszor ismerősi körben, párjukkal és abból nem mozdulnak ki, és valamennyire világos van, átlátni a tömeget. Na koncerten heringparty van, mindenki úgy ránt magához, ahogy nem szégyell, hisz SENKI sem látja rajtatok kívül. Tök sötét van, villódznak a fények, olyan mint egy tömött BKVn, azt se tudod kinek a keze.. Ebben a közegben mindent megengednek maguknak a férfiak, mert nincs tétje. Mondjuk olyat is láttam már, hogy két nő állt körbe egy srácot falhoz szorítva, aki próbált kijönni az egészből, szóval nem csak férfiak, de 99%ban ők.. tudják, hogy nem tudnak lebukni, hogy nem látszik semmi, és talán elég ittas vagy, vagy eléggé távol vannak a barátaid, hogy meg tudjon dugni a sarokban/ujjazni, vagy legalább egy darab jusson belőled, aminek az emlékére később kiverheti..

És ne (csak) helyes korodbelieket képzelj el, az undorító 30körüli fazonok is ott vannak ám, akik a vékony, "friss" lányokat keresik, akik gyengék fizikálisan vagy mentálisan megúszni ezt. Emlékszem csoda volt, ha korunkbelibe akadtunk(és fehér srácba), azok általában még újak voltak ebben a világban, és visszafogottabbak voltak, de ők is simán mögédállnak "táncolni", miközben a kezük a gatyádon/gatyádban meg melleden/melltartóban van.

Komolyan, fel sem fogod ezeknek a súlyát, amikor még ott van a tojáshéj a fenekeden. Az első pár felháborít, utána meg "hozzászoksz" és arra gondolsz, mint a 25ös, hogy nem sérültél meg, nem dugtak meg, és nem maradt nyoma, annyira nem nagy ügy.. pedig de, az!

Egyébként tök jó, hogy bömböl a zene, mindenki táncol, villódznak a fények a sötétben és sok az ember, valahol az is jó, hogy először találkozol vele, hogy mennyi ember akar megdugni, de ahogy ezt kifejezik, az erőszak!

2022. jún. 9. 09:01
 34/43 anonim válasza:
33%
Mi ez a hülyesêg, hogy fesztiválra a zenéért járnak? Oda is bszni megy mindenki.
2022. jún. 11. 21:12
 35/43 NTBS ***** válasza:
100%
Na mi lett a megoldás? Egyébként nehéz kérdés, mert a tiltott dolgok meg édesebbek.
2023. jan. 2. 10:02
 36/43 anonim ***** válasza:

35#-ös, ebben teljesen egyetértek veled.

16/F

2023. jan. 3. 02:33
 37/43 A kérdező kommentje:

Tiltottam, elment, csatakrészegen jött haza, elvettem a telefonját, és bezártak a szobájába.

Aztán kiderült, hogy terhes lett...

2023. jan. 3. 08:31
 38/43 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mit tennék vele. 16(!) évesen. Édes Istenem...

Apuka, hogy reagált rá?

És a lány barátja, leendő apa?

16/F

2023. jan. 3. 18:40
 39/43 A kérdező kommentje:
Apuka szétverné a fiú/férfi fejét, de nem is tudjuk, hogy ki. A lányom mesélte, hogy már részeg volt, mikor megtörtént, fogalma sincs ki lehetett. Voltak ott tiniktől kezdve 50-s pasasokig mindenki
2023. jan. 3. 18:43
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

Na, ezt a kérdést fogom iskolapéldának felhozni, ha szóba kerül, hogy miért kell olyan helyre engedni a gyerekt, ami az életkorának megfelelő, úgy hogy fel van világosítva, a mindentől tiltás helyett.

Gondolom most is ivott először alkoholt, mi?

Ha már tudta volna, hogy milyen hatása van a piának rá, az első diszkós élménye nem egy elszökés lett volna, hanem pl egy solid éjfélig ottlevés, amikor félóránként SMS-t ír neked, s ha tudta volna, hogy a védekezés nélkül szexelésre jó az esemény utánni, ha nem akar gyereket, most nem itt lennétek...

2023. jan. 3. 19:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!