Mit tegyek? A 15 éves lányom a nyáron diszkózni akar!
Biztosan nem.
Esetleg, ha van felső korhatár is, pl 15-18ig.
Egy csomó huszon-harminc éves férfi közé inni biztosan nem engedem a gyerekem.
Várja csak ki a szülinapját, úgyis letelik egy fesztiválidőszak ezen a nyáron, majd jövőre mehet. Egy év alatt hatalmasat változik ez a korosztály. Esetleg úgy engedem el, ha én is ott vagyok a pultnál egy barátnőmmel és iszunk. De ezt is csak inkább koncertre, mert tényleg MINDENKI alá fog nyúlni szerencsétlennek, a durvábbak magukhoz is ragadják.
Koncerten legalább egy réteg a zenéért megy..
Akik azt mondják, hogy egy 15 éves nyugodtan buliba való, azok még nem voltak igazi szórakozóhelyen.
A tini diszkó nem számít.
23, dehogynem voltak. Azok a férfiak, akik szívesen alányúlnak, meg összeszedik az ittas fiatal lányokat, azok írnak itt. Meg a tinik(12-22ig), akik azt hiszik ez nem nagy ügy, meg úgysem velük fog megtörténni, meg amúgyis fel van fújva. De, rohadtul velük fog ruházattól függetlenül és igenis nagy ügy, akkor is, ha nem sérülsz meg és nem dugják beléd a farkukat, "csak" fogdosnak.
17-18 évesen nekem is teljesen természetes volt, és a barátnőimnek is, hogy néha megfogdosnak minket, magukhoz rántanak, mert buliban ez van. Hozzászoktunk a rosszhoz, simán továbbmentünk kézenfogva egymást és élveztük, hogy megmenthetjük a másikat ilyen helyzetből, szakítottuk ki magunkat a férfiak karjából. Most felnőttként(olyan 23-25 éves korom óta) felfordul a gyomrom az egésztől, már nem hagynám szó nélkül. A tiniknek végtelenül nagy a szája és az önbizalma, amíg kellemetlen helyzetbe nem kerülnek..általában akkor is "felvágásból" nem mutatják, talán sokszor fel sem fogják, mennyire is rossz az adott helyzet, mert nincs bátorságuk beismerni, és úgy gondolják "nem számít". Mint itt a 25 éves válaszoló is, akit ez nem érdekel, továbbmenne. Na engem MÁR érdekel, már ki mernék állni valóban magamért és nem érzem úgy, hogy ezt bárki megteheti velem, akinek olyanja van, akkor sem, ha nem értem a farkához, meg csak ruhán keresztül fogdosott meg és dörgölte magát hozzám... ott pedig ez van. Fesztiválnál lazább a dolog, mert ott zene miatt mennek, de diszkóban.
15 éves gyerekek...
Attól mert nem mondja el otthon anyucinak mi történt a bulikában, attól anyuci megnyugszik, hisz épségben hazaért a kislány, milyen ügyes, hogy tud vigyázni magára!
Remélem ezek tényleg csak trollok, akik így állnak hozzá.
Meg ez a neveltetés duma... Nevelheted te akármire, a 30 éves kiéhezett félrészeget nem fogja érdekelni, tök jó lehet egy szórakozóhelyen az első férfi érintéseket egy ilyentől megkapni.
Aki meg írta, hogy 15 évesen beengedik őket, hát akkor szólok, hogy normális helyekre nem, csak a lebujokba.
Nyilván van olyan üzemeltető, akit nem érdekel, kik vannak ott, de normális helyekre nem engedik be a gyerekeket, mert ez elűzi a normális felnőtt vendégeket is, ha csupa 15 évessel vannak körbe véve, ilyenkor maradnak azok, akiknek pont ez jön be...
Mi az, hogy "A suliban sem teljesít úgy, ahogy kéne", mit jelent? Meg fog bukni matekból, vagy mi?
Egyébként ha meg is bukna matekból, akkor is elengedném, pont nem attól menne át a pótvizsgán, mert nem ment el bulizni este, amikor amúgy se tanulna senki se.
Csak viselkedjen jól, meg ne legyen 2 napig másnapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!