Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? A 15 éves lányom...

Mit tegyek? A 15 éves lányom a nyáron diszkózni akar!

Figyelt kérdés
Nyár végén tölti a 16-t. Eddig csak házibulikba ment, párszor már volt részeg. Elengedjem buliba? A társaság biztos le fogja inni magát, ezt garantálhatom. A suliban sem teljesít úgy, ahogy kéne

2022. jún. 3. 15:47
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
17%
majd ha a lányod hazamegy ittasan és szétkefélve a diszkóból, akkor remélem majd nem így fogsz gondolkozni
2022. jún. 3. 16:29
 12/43 anonim ***** válasza:
90%

11

Met majd 18 évesen nem tud hazamenni ittasan és szétkefélve a diszkóból, vagy mi?

2022. jún. 3. 16:31
 13/43 Derjaderja ***** válasza:
93%
Én azért nem szívesen engedném, hacsak nem egy kisebb közösség (pl falu vagy varosrész) közeli szórakozóhelye. Vagy vmi falunak vagy rendezvény része, ilyesmi. Azt relatíve ártalmatlanabb tartom. A Pesti belvárosba nem engedném be bulizni ennyi idősen.
2022. jún. 3. 16:46
 14/43 anonim ***** válasza:
82%
Mi köze a nyári szüneti diszkózásnak ahhoz, hogy tanév közben hogy teljesít a suliban?
2022. jún. 3. 16:50
 15/43 anonim ***** válasza:
85%
Elengedném. Én is jártam szórakozni ennyi idősen, mi ebben a meghökkent?
2022. jún. 3. 17:13
 16/43 anonim ***** válasza:
25%

Azért ma már nem olyan, mint régen...

Én ugyan már bőven elmúltam 15 éves, és már túl vagyok a bulizós időszakon, de amik mennek a szórakozóhelyeken manapság... Van olyan szituáció, amit még felnőttként is alig tudtam kezelni, nemhogy mikor még 15 éves voltam...

Pl 25 évesen ha alá nyúltak a szoknyámnak, max csúnyán néztem, és arrébb mentem, 15 évesen nem tudom hogy érintett volna.

2022. jún. 3. 17:17
 17/43 anonim ***** válasza:
82%
Én voltam 15 évesen és rendes dolgozó felnőtt lettem. Nem hiszem, hogy számít, de elvégeztem a BME-t is. A legjobb barátnőm, akit a széltől is óvtak 30 évesen is a szüleivel él. Párkapcsolata 6 éve nem volt és munkája sem mindig.
2022. jún. 3. 17:42
 18/43 anonim ***** válasza:
22%
A gyakori kérdéseken mindenki BME-t meg Harvardot végzett, tudjuk :)
2022. jún. 3. 18:07
 19/43 anonim ***** válasza:
95%

Én is voltam 15 évesen. Ha nem engeded, akkor majd "barátnőnél alszik" és úgy megy el.

Amiről nagyon komolyan elbeszélgetnék vele, az a védekezés, meg a drogok veszélyei.

2022. jún. 3. 20:10
 20/43 anonim ***** válasza:
95%

Mázlid van, hogy csak a 16-hoz közelítve kezdi érdekelni ezek a dolgok.

Férjem az akkor 13 éves lánya úgy cserélte a fiúkat, mint más a bugyit..

Bízz magadban, ha jó értékrendbe nevelkedett, nem fog hülyeséget csinálni. Ülj le, beszéld meg vele, fektessetek le játékszabályokat

2022. jún. 3. 20:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!