Engednéd a 15 éves lányod és a legjobb barátját egy szobában aludni?
Kérdező, az életkorok kissé sántítanak... Egy normál tanuló aki nem bukik általánosban, 15 éves korára végzi el a nyolc osztályt, aztán 4 év középiskola. Szóval... hogy lehetnek gimnazisták, ha a lányod 15 éves és a következő a négy év középiskola neki, míg a barátnak még ott a nyolcadik?
De a lényeg, hogyha normális a fiú, akkor engedném nekik a helyedben
Kissé túlgondolod...
15 es 14 eves, es gimi eleje ota ismerik egymast ? Szoval szeptember ota ?
Ejha !
Egy normál tanuló, aki nem évvesztes, az nem 15, hanem 14 évesen kezdi a gimit, és valamikor 9.osztály folyamán tölti be a 15-öt. Ha nyári születésű, és 6 évesen kezdte a sulit, még bőven lehet 14.
Amúgy nem engedném.
Köszönöm a választ
Nos, nekem csak a nyolc általános volt, és a négy év középiskola. Én így szoktam meg az iskola menetét.
-
Amúgy igen, a hármas vagyok. Nem értem mire ez a nagy lepontozás csak mert nem tudtam valamit, amit ti igen. De eh... gyakorikérdések.hu, ahol az indokolatlan lepontozás az egyik nagy divat, és mindent kötekvésnek vevés, még akkor is, ha nem kötekvés egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!