Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez most azt jelenti, hogy...

Ez most azt jelenti, hogy utálnak?

Figyelt kérdés
Ma voltunk egy osztállyal kirándulni. Miután lejárt a program nekem mindenki azt mondta hogy megy a barátnőjéhez, meg találkozik anyukájával, meg siet tanulni... ilyenek. elég átlátszó volt, de elhittem. Kérdezték, hogy én ráérek-e, mondtam, hogy nem igazán van ma dolgom, erre ők még hangsúlyosan, egymásra nézve mondták, hogy de ők sietnek haza. Az egyik lánnyal elindultam a busz megállója felé. Megmutatta hogy merre kell menni, és ő bement egy áruházba, mert "érte jön anyukája, de ott megvárja őt". Hát jó... Hazajöttem, és láttam képeket, amiket az után csináltak hogy én eljöttem. Még az a lány is rajta volt, aki bement az áruházba. Annyira rosszul esik, még sírtam is, mert így átvertek, pedig nem csináltam semmi rosszat. Talán kicsit csendes vagyok, mert ugye ez egy teljesen új osztály (gimnázium), de pl. a lánnyal, aki bement az áruházba, elég sokat beszélek. Nem tudom miért mondták ezt. Hétfőn majd megkérdezem, de kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok erről, mert nagyon szomorú vagyok most :(
2010. szept. 18. 19:22
 1/7 A kérdező kommentje:
Úgy tűnt, hogy minden rendben van, már egészen jól éreztem magam ebben az osztályban, de nem így van :(
2010. szept. 18. 19:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Talán nem jó barátnőket választottál,biztosan vannak még az osztályban olyanok,akik megbízhatóak, még ha kevésbé népszerűek is... amúgy tényleg sajnálom, emlékszem,mikor én voltam gimis, velem is rengeteg fantáziadús módon tudtak gonoszkodni,minden ok nélkül (talán annyi,hogy nem voltam "sablon-termék")Bár szerintem ezzel legtöbben így vannak-voltak. A majd elmúlik duma nem nyugtat meg,tudom,de addig is kereshetsz másokat,akik tisztességesebben bánnak veled.
2010. szept. 18. 19:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Az ilyen kérdésekre sokszor azt a választ adják, hogy bírd ki csak néhány év , vagy hogy maradj nyugton.

De ez a legrosszabb szerintem, inkább féljenek tőled mint hogy kinevesennek és utáljanak. Tudom, hogy nehéz de legyél büszke lásd meg bennük is az embert és a hibákat, találj olyanokat akik kedvelnek és keserítsd meg azoknak az életét akik gonoszak veled.

2010. szept. 18. 20:49
 4/7 anonim ***** válasza:
A nagymenő gyerekek unatkoztak és kitalálták, hogy téged szivassank mert, nem vagy olyan mint ők. A többiek meg mennek utánuk mint az agyatlan birkák, mert hátha így ők is menők lehetnek, szánalmas, de ne hagyd magad.
2010. szept. 18. 20:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy csak félreértettetek valamit.Ha bízol bennük, beszélj velük.Persze lehet , hogy csak unatkoznak, és nincs annyi fantáziájuk, hogy valami normálisat találjanak ki.
2010. szept. 19. 12:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Kérdező létszi majd írd le hogy mi lett hétfőn
2010. szept. 19. 14:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehet hogy nem tudlak megvigasztalni, vagy hasznos tanácsot adni,de teljesen együtt érzek veled.

Edzőtáborban volt az hogy valószínűleg nagyon nem bírtak.Odaültem,erre ketten akkor megyünk????,a harmadik meg:van három nem fogadott hívásod,láttam amikor benn voltam.Visszamentem a mobilhoz,egy se volt.:S Utána olyan szomorú voltam.10 napos edzőtábor:S velük:Szerencsére ez a hatodik napon volt.úgyhogy már csak 4 napot kellett kibírni.

13/L

2010. szept. 19. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!