Ez most azt jelenti, hogy utálnak?
Az ilyen kérdésekre sokszor azt a választ adják, hogy bírd ki csak néhány év , vagy hogy maradj nyugton.
De ez a legrosszabb szerintem, inkább féljenek tőled mint hogy kinevesennek és utáljanak. Tudom, hogy nehéz de legyél büszke lásd meg bennük is az embert és a hibákat, találj olyanokat akik kedvelnek és keserítsd meg azoknak az életét akik gonoszak veled.
Lehet hogy nem tudlak megvigasztalni, vagy hasznos tanácsot adni,de teljesen együtt érzek veled.
Edzőtáborban volt az hogy valószínűleg nagyon nem bírtak.Odaültem,erre ketten akkor megyünk????,a harmadik meg:van három nem fogadott hívásod,láttam amikor benn voltam.Visszamentem a mobilhoz,egy se volt.:S Utána olyan szomorú voltam.10 napos edzőtábor:S velük:Szerencsére ez a hatodik napon volt.úgyhogy már csak 4 napot kellett kibírni.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!