Miért utálnak a "párducsálasok"?
Ugye vannak a mi csodás kis világunkban a "párducsálas" lányok, akiknek valahogy még a fejük is egyforma:) Sokat buszozok és mindig hallom, hogy kibeszélnek, pedig még a nevemet se tudják. Nem vagyok ronda, olyan dolgokat mondanak rám, amiről sugárzik a féltékenység, direkt keresik a rosszat. Igen, beismerem vannak köztük nálam szebbek, ez van. Múltkor mentem haza egy haverommal (nekem többet jelent) és hallottam hogy mondják egymásnak: "Ne már hogy az a különc ilyen jó pasival mászkáljon!" Azért utálnak, mert nem állok be a kis klikkjükbe? De nekem nem tetszenek ezek a divatos ruhák, akkor miért várnák el, hogy hordjam?
13/L
Ja te vagy az aki azt képzeli hogy ő most nagyon egyedi közbe meg nem szép és még barátai sincsenek.Senki nem várja el hogy te hordjad.Nem szereted a divatos ruhákat :O??
amúgymeg senki nem mondja hogy be kell állnod közéjük!
Én sem vagyok ilyen "tömeglány", sőt én még csőgatyát se hordok. és velem még olyan nem volt, hogy az utcán, vagy buszon beszéltek volna rólam a hátam mögött, de a suliban már előfordult, hogy barátnőmmel sétáltunk, és beszóltak, hogy pl.: "az a gatya, meg az a kabát". De ez engem egyáltalán nem foglalkoztatott, mert akikkel én jóban vagyok, azok úgy fogadnak engem el, amilyen vagyok, akik meg beszólnak azért, mert nincs ki a derekunk, meg nem cicanaciban járunk-kelünk mínusz fokokban is, meg nem hordunk olyan sálat, amilyet ők, azok engem a legkevésbé sem érdekelnek.
Ja és magukra vessenek, akkor amikor kapnak egy jó kis vesemedence gyulladást.
13/L
most azt várod,hogy mindenki dicsérgessen,hogy milyen egyedi vagy?-.-
azért utálnak,mert különcködsz és így próbálsz menő lenni.hiába érzed másképp,ők így látják.[lehet,hogy neked van igazad,de szerintem ők ezt látják kívülről]
basszus, mire rájöttem mi az a párducsálasok :D:D cs-nek olvastam először .. (:
de hogy a kérdésedre adjak választ: ne törődj velük. minek olyan emberekkel foglalkozni akik semmit se jelentenek a számodra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!