Nem értem, hogy ez miért esett rosszul? Ez azt jelenti, hogy a szívem mélyén még szeretem?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy az egyik különórán (ami múlt kedden volt) nem jelentem meg (egészségügyi okok miatt) az egyik lány megkérdezni, hogy: "Hogy-hogy nincs itt XY?" - Erre a volt szerelmem megszólalt, hogy azért nem vagyok ott, mert meghaltam. Persze ezt viccnek szánta, de nekem nagyon rosszul esik/ esett. Csak azt nem értem, hogy miért? Ha már nem lennék belé szerelmes, akkor nem törődnék vele, hogy ilyet mond...Nem?!?2010. okt. 26. 20:55
1/9 anonim válasza:
A fiúknak vannak ilyen beszólásai:D Főleg ha nem vagytok már jóban sem:D
Hány éves vagy?
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszodat! Igen, ez így is lenne, csakhogy ő - tudtommal - nem is sejtette, hogy nekem mennyire tetszik ..:-(
2010. okt. 26. 21:03
3/9 anonim válasza:
Azért esik rosszul, mert qva nagy bunkóság ilyet mondani, nem vicces. Nem tudom kedves első szerinted ebben mit lehet viccnek szánni...
4/9 anonim válasza:
Hát ez tényleg k*rva nagy bunkóság pff :( Nekem is rosszul esett volna
5/9 anonim válasza:
Akkor is rosszul esett volna, ha régebben nem szeretted volna. Ez mindnekitől szemétség és bárki mondja, bunkóság.
Egyébként ne haragudj, de honnan tudod hogy ezt mondta? Elmondta vki?
6/9 A kérdező kommentje:
Igen, a legjobb barátnőm mondta el. Annyira nem hittem volna erről A Fiúról...:-( És azért is vagyok így elkeseredve, mert Ő nem ilyen volt...:`(
2010. okt. 27. 15:44
7/9 A kérdező kommentje:
És azt hittem, hogy Ő más, mint a többi! Hát igazam volt, más: sokkal hül*yébb, mint a többiek...
2010. okt. 27. 15:45
8/9 anonim válasza:
én is csalódtam már így.. pont ma.. tegnap oltáson voltam ott volt a suliból egy nagyon kedves(nek hitt) fiú, nagyon izgult és utánam jött. Mikor kijöttem mondtam hogy ne féljen ő meg ma kiosztott hogy nem félt mert ő nem olyan gáz :P ennyit róla meg a jégpartíról. Ezt szokd meg, ilyenek a fiúk.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, és hálát adok a Jó Istennek, hogy lánynak születtem...
2010. okt. 27. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!