Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem értem, hogy ez miért...

Nem értem, hogy ez miért esett rosszul? Ez azt jelenti, hogy a szívem mélyén még szeretem?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy az egyik különórán (ami múlt kedden volt) nem jelentem meg (egészségügyi okok miatt) az egyik lány megkérdezni, hogy: "Hogy-hogy nincs itt XY?" - Erre a volt szerelmem megszólalt, hogy azért nem vagyok ott, mert meghaltam. Persze ezt viccnek szánta, de nekem nagyon rosszul esik/ esett. Csak azt nem értem, hogy miért? Ha már nem lennék belé szerelmes, akkor nem törődnék vele, hogy ilyet mond...Nem?!?
2010. okt. 26. 20:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A fiúknak vannak ilyen beszólásai:D Főleg ha nem vagytok már jóban sem:D

Hány éves vagy?

2010. okt. 26. 21:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszodat! Igen, ez így is lenne, csakhogy ő - tudtommal - nem is sejtette, hogy nekem mennyire tetszik ..:-(
2010. okt. 26. 21:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért esik rosszul, mert qva nagy bunkóság ilyet mondani, nem vicces. Nem tudom kedves első szerinted ebben mit lehet viccnek szánni...
2010. okt. 26. 23:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát ez tényleg k*rva nagy bunkóság pff :( Nekem is rosszul esett volna
2010. okt. 27. 10:09
 5/9 anonim ***** válasza:

Akkor is rosszul esett volna, ha régebben nem szeretted volna. Ez mindnekitől szemétség és bárki mondja, bunkóság.

Egyébként ne haragudj, de honnan tudod hogy ezt mondta? Elmondta vki?

2010. okt. 27. 15:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen, a legjobb barátnőm mondta el. Annyira nem hittem volna erről A Fiúról...:-( És azért is vagyok így elkeseredve, mert Ő nem ilyen volt...:`(
2010. okt. 27. 15:44
 7/9 A kérdező kommentje:
És azt hittem, hogy Ő más, mint a többi! Hát igazam volt, más: sokkal hül*yébb, mint a többiek...
2010. okt. 27. 15:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
én is csalódtam már így.. pont ma.. tegnap oltáson voltam ott volt a suliból egy nagyon kedves(nek hitt) fiú, nagyon izgult és utánam jött. Mikor kijöttem mondtam hogy ne féljen ő meg ma kiosztott hogy nem félt mert ő nem olyan gáz :P ennyit róla meg a jégpartíról. Ezt szokd meg, ilyenek a fiúk.
2010. okt. 27. 16:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, és hálát adok a Jó Istennek, hogy lánynak születtem...
2010. okt. 27. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!