A mai tinik miért veszik ennyire lazán az alkoholfogyasztást?
Milyen "mai"? :D
20 éve is ilyenek voltak.
Azert vigyaznek az ilyen kijelentesekkel kerdezo, meg te is lehetsz az, akit most annyira lenezel.
19 eves koromig engem se nagyon erdekelt az ivas es a bulizas, na de utana...:D
Szerintem pont nincs nekik megengedve, tiltott gyümölcs ugyebár. Amikor én voltam felső tagozatos, az én osztálytársaim is cigiztek, hetedikes osztálykiránduláson ittak.
Nálunk otthon az volt, hogy családi eseményen meg lehetett kóstolni, amit a felnőttek isznak. Kilenc évesen megkóstoltam a sört, és nagyon nem ízlett. Cigizni sose cigiztem, asztmás vagyok, kösz nem. Nyilván középsulis osztálykiránduláson én is ittam, de mi akkor 17 évesek voltunk.
Ez a mai tinik, mai gyerekek duma elég fárasztó. Ami inkább zavar engem, hogy mennek az utcán, és szívják a vape-t. Meg, hogy csak ordítozva tudnak beszélgetni, mondjuk ezek inkább a fiúk, akik a lakótelepen gyűlnek esténként össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!