Lombikosok kozt van itt valaki akinek a beultetes utani napon alkoholfogyasztast javasoltak? Ez rettento furan hangzik szamomra de allitolag segithet, hogy hogyan azt nem tudom. Folyt. Kov. Lent
Figyelt kérdés
Lattam egy riportot egy magyar musorvezetonovel es barmilyen hihetetlenul hangzik azt mondta neki azt ajanlotta az orvos hogy beultetes utan igyon meg ketorankent egy felest. Vegul nem felest ivott hanem froccsot de igy sikerult nekik harmadikra az ivf es egeszseges kisbaba szuletett. Eloszor amugy azt hittem viccel de nem. Hamarosan megyek a masodik beultetesre es mindent szeretnek megtenni hogy sikeruljon…. Valaki barmi tanacsot tudna ezzel kapcsolatban akinek sikerult a baba? Akar a "froccsozessel" akar massal kapcsolatos. Cask gondoltam megkerdezem ezt is mert ilyet meg sose hallottam, ajanlott masnak is hasonlot a doki? En nem Magyarorszagon elek de szerintem ha megkerdeznem az orvost tuti kirohogne ezzel….2019. febr. 21. 17:12
2/21 anonim válasza:
Két óránként töményet????? Szerintem ettől nem terhes lesz vki hanem hullarészeg.
3/21 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem pont ketorankent mondta, igazabol azt mondta neki a doki hogy nyugodtan utazhat masnap Szegedre autoval cask annyit igerjen meg hogy minden benzinkutnal iszik egy felest...merthogy az alkoholnak van valami jotekony hatasa ilyenkor amit regen ki is hasznaltak(??) de a mai orvpostudomany nem ismeri el, de neki most ezert ajanlja...allitolag az anyukaja hordta neki a froccsoket...a riport eleg oszintenek tunt, ahanyszor megnezem sirok mert "erzem" amirol beszel, foleg amikor pozitivat tesztelt...nem hiszem hogy kamu, miert mondana hulyeseget egy ilyen riportban...A szuloszoba cimu musor volt azt hiszem.
2019. febr. 21. 18:18
4/21 anonim válasza:
Én is hallottam már ezt hogy
kifejezetten javasolják lombikosoknak, de én vörös borról tudtam. Fogalmam sincs miért.
5/21 A kérdező kommentje:
Es vajon mikor? A beultetes utani napon egesz nap iszogatni kell vagy naponta egyet a tesztelesig vagy hogy van ez azt nem hallottad? koszi...
2019. febr. 21. 18:28
6/21 anonim válasza:
Szegedig minden benzinkútnál egy felest?????? Már Budapest határában alkoholmergezésben pusztult volna el. Ez ostobaság. Márcsak azért sem mert akkor csak kőkemény alkeszek szaporodnának, tudom alkoholisták szeretik azt hinni mindenki az, de az emberek nagy többsége 1 felestől fejre áll, nemhogy minden benzinkútnál magába döntsön egy felest.
7/21 anonim válasza:
Egy oldalt találtam ahol NAPI fél deci vörörbort ajánlanak. Nem töményet, nem minden benzinkútnál, nem kétóránként. Szóval a hír igaz, csak nem Leningrádban,nem merciket és nem osztogatnak.....
8/21 A kérdező kommentje:
Ok, koszi!! Igen azt en is gondoltam hogy a "minden benzinkutnal egy felest" az tulzas, talan viccesen fogalmazta meg igy az orvos, a lenyeg az volt hogy valamennyi alkohol segithet beultetes utan abban hogy sikeruljon...cask nem tudtam hogy mikor es mennyi es en nem talaltam semmit errol online..annyira szeretnem hogy egy a masodik osszejojjon….Igazabol barmilyen tanacsnak orulok, mindent meg szeretnek tenni az ugy erdekeben...
2019. febr. 21. 19:15
9/21 A kérdező kommentje:
*ez a masodik nem "egy"
2019. febr. 21. 19:19
10/21 A kérdező kommentje:
Utolso, megirnad melyik az az oldal? a beultetes utani napon kell kezdeni a napi fel deci vorosbort? es hany napig vajon? koszi!!!
2019. febr. 21. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!