Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok kozt van itt...

Lombikosok kozt van itt valaki akinek a beultetes utani napon alkoholfogyasztast javasoltak? Ez rettento furan hangzik szamomra de allitolag segithet, hogy hogyan azt nem tudom. Folyt. Kov. Lent

Figyelt kérdés
Lattam egy riportot egy magyar musorvezetonovel es barmilyen hihetetlenul hangzik azt mondta neki azt ajanlotta az orvos hogy beultetes utan igyon meg ketorankent egy felest. Vegul nem felest ivott hanem froccsot de igy sikerult nekik harmadikra az ivf es egeszseges kisbaba szuletett. Eloszor amugy azt hittem viccel de nem. Hamarosan megyek a masodik beultetesre es mindent szeretnek megtenni hogy sikeruljon…. Valaki barmi tanacsot tudna ezzel kapcsolatban akinek sikerult a baba? Akar a "froccsozessel" akar massal kapcsolatos. Cask gondoltam megkerdezem ezt is mert ilyet meg sose hallottam, ajanlott masnak is hasonlot a doki? En nem Magyarorszagon elek de szerintem ha megkerdeznem az orvost tuti kirohogne ezzel….

2019. febr. 21. 17:12
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Én sem hallottam róla, de eltudom képzelni mert alhasi vérbőséget okoz, ellazít.

Egyébként meg terhesen nem szabad inni, de ez még nem számít terhességnek.

2019. márc. 11. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!