Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok kozt van itt...

Lombikosok kozt van itt valaki akinek a beultetes utani napon alkoholfogyasztast javasoltak? Ez rettento furan hangzik szamomra de allitolag segithet, hogy hogyan azt nem tudom. Folyt. Kov. Lent

Figyelt kérdés
Lattam egy riportot egy magyar musorvezetonovel es barmilyen hihetetlenul hangzik azt mondta neki azt ajanlotta az orvos hogy beultetes utan igyon meg ketorankent egy felest. Vegul nem felest ivott hanem froccsot de igy sikerult nekik harmadikra az ivf es egeszseges kisbaba szuletett. Eloszor amugy azt hittem viccel de nem. Hamarosan megyek a masodik beultetesre es mindent szeretnek megtenni hogy sikeruljon…. Valaki barmi tanacsot tudna ezzel kapcsolatban akinek sikerult a baba? Akar a "froccsozessel" akar massal kapcsolatos. Cask gondoltam megkerdezem ezt is mert ilyet meg sose hallottam, ajanlott masnak is hasonlot a doki? En nem Magyarorszagon elek de szerintem ha megkerdeznem az orvost tuti kirohogne ezzel….

2019. febr. 21. 17:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%
gyerebaba.hu embrio megtapadását segítő praktikák
2019. febr. 21. 20:32
 12/21 A kérdező kommentje:
koszonom!!
2019. febr. 21. 21:12
 13/21 anonim ***** válasza:
90%
A lombik után nagy9n fontos a sok folyadék pótlás. Az alkohol dehidratál.
2019. febr. 21. 21:53
 14/21 anonim ***** válasza:
Az alkohol ellazít. És ilyenkor pont erre van szükség.
2019. febr. 21. 23:10
 15/21 anonim ***** válasza:
90%

Az alkohol (etanol) gátolja az agyalapi mirigy oxitocin termelését, emiatt méhizom- ellazító hatása van.

Itt is le van írva a 30. dián:

[link]

Régen tényleg használták fenyegető koraszülésnél a fájások leállítására, de ma már vannak jobb gyógyszerek erre.

Kétlem viszont, hogy IVF- nél lenne értelme az alkoholfogyasztásnak. Nem tűnik valószínűnek, hogy túlzott oxitocin termelésen dőlne el, hogy megtapad-e vagy nem. Inkább az embrió életképessége és a méhnyálkahártya állapota lehet felelős.

2019. febr. 22. 06:36
 16/21 anonim ***** válasza:
89%
Fél deci minőségi vörösbor nem fogja dehidratálni, és nem fog semmit okozni.
2019. febr. 22. 07:46
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem is borról volt szó.
2019. febr. 22. 09:07
 18/21 anonim ***** válasza:
92%
Az az Ördög Nóra volt,olvastam a könyvét.Szerintem streszoldáskènt javasolhatta az orvos,de pontosan èn sem.tudom.
2019. febr. 22. 12:19
 19/21 A kérdező kommentje:

Igen, o volt..nem is tudtam hogy konyve is van.

Koszonom mindenkinek a valaszokat es a website-ot.

Drukkolok mindenkinek aki hasonlo helyzetben van!!!

Drukkoljatok ti is!!

2019. febr. 22. 12:28
 20/21 anonim ***** válasza:

Napi egy deci vörösbort szoktak javasolni. Ami a méhnyàlkahàrtya vastagság miatt jó. Amúgy meg tuti nem árt még a rövid sem olyankor. Miért is ártana? Max ellazít. Hol van az embrió akkor még attól, hogy hasson rá. Inkább anyukát lazítja

Van olyan lombikos orvos, aki nyugtatót ad ugyanerre. Én inkább az alkoholt választanám. Amúgy a sikeres beültetésemnél ittam is rendületlenül a tesztig majdnem minden este az egy deci jó minőségű vörösbort. Ezt a nóràs sztorit láttam videón. Azért az a sok feles már nagyon ütős lenne....;-)

2019. febr. 22. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!