Fogamzásgátló szedésekor valóban csak akkor van gond az
alkoholfogyasztással, ha hányást okoz? Alapból nem
csökken a hatás?
Figyelt kérdés
Itt voltak az ünnepek, stb, koccintottunk párszor a családdal, be ia csíptem néhányszor, és volt, hogy alkohollal vettem be a gyógyszert (azzal "kísértem"). Nem hánytam, nem volt hasmenésem, stb. A párommal éltünk nemi életet, el is ment bennem. Pár barátnőm szerint ez nagyon felelőtlen dolog, mert az aklohol "kiüti" a fogamzásgátlót és terhes lehetek... Most akkor aggódnom kellene? Őszintén, olvasok ezt is, azt is, mondanak is mindent... Valaki nyugtasson már meg, hogy más is csinált már ilyet és nem lett gáz. 😅
Köszönöm a válaszokat, akkor remélem nem lesz baj, 2 hét és kiderül.
Egyébként nincsen alkohol problémám, max fél üveg pezsgőről, rumos vagy boros kóláról, forralt borról (bár abból szerintem ki is forraltam az alkoholt véletlen) van szó, a tömény alkoholt meg sem bírom inni. 😅
2019. dec. 28. 15:09
8/8 anonim válasza:
Ebben a cikkben pont írjak, amit a hármas is. Érdemes lenne elolvasni, mielőtt valaki hülyeségnek titulálja, amit mond. Tájékozódni, emberek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!