Miért olyan nagy divat most a kamaszoknál a helyesírás hiánya? Miért nem használják a ly-t? (ien, mien, és társai, vagy a muszály pl. alap sok gyereknél)
Figyelt kérdés
2022. máj. 20. 10:36
11/12 anonim válasza:
Előző, nem igaz. Tiszteld az anyayelved és a másik felet azzal, hogy érthetően és helyesen írsz!
12/12 anonim válasza:
14 éves korom óta kommunikálok neten, de igyekszem nem tróger módon. Pedig bulizni jártam, meg bandáztam, meg megvolt az összes hülyeség, aminek meg kellett lennie. Mégis valahogy az igényesség fokmérője volt nálam ez mindig. Elképzelni sem tudtam, hogy mondjuk én leálljak ismerkedni egy olyan fiúval, aki képes azt leírni, hogy "ien". Egyáltalán nem vesz el több időt, hogy normálisan írjon az ember, mégis rengeteget elmond magáról vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!