Ez a kamaszkorral jár vagy valami nagyon hibádzik bennem? (helyesírásért bocsi)
Minden egyes nap életuntnak érzem magam. Semmi kedvem élni vagy valamit is csinálni. Egyszer csak elkap egy fájó érzés, és akkor az egész napomra kihat. Legszívesebben elaludnék, és nem kelnék fel. Felvettek oda ahova menni akartam, de pár percig örültem neki aztán visszaállt a rossz kedvem. Írtam is egy verset amiből nem is tudom mit lehet levenni. Itt a vers(nagyon rossz lett szerintem, de egy rossz hangulatomban írtam és legalább itt ott rímmel):
Nem hiányoznék
Nem akarok élni
hervadt virágokat nézni.
Meg akarok halni
a föld alatt aludni.
Békességben lenni
fájdalmat nem érezni,
de nem lehet, mert életemmel
mások életét éltetem.
A temetésen pár ember ott lenne
talán siratni is elkezdene
aztán elfelednék hamvasztott testemet,
mint egy unalmas estélyemet.
Fájdalmuk már nem zaklatna
most már alkothatnak nélkülem
sok gyermeket majd velük együtt elfelednek
s boldogok leszünk mind a ketten.
Tudom, hogy nem vad idegenektől kellene tanácsot kérnem, de nem tudom, hogy mi van velem. EZ a kamaszkorral jár vagy teljesen lökött vagyok?
kicsit béna lett a vers:P de ne aggódj a depi majd elmúlik:P
ez arról szól hogy rájössz arra hogy neked mit jelent a világ és mi az értelme. Örülj hogy átmész ezen a szakaszon.
mindenki átmegy rajta.
nem vagy őrült. nem kell a para :P
találd ki hogy ki szeretnél lenni és valósítsd meg !
Kamaszkorral jár, még egy ideig ez ilyen... Ne add fel!
Szépen el kell szakadni a "mások életétől", a szülők gondoskodásátől, és megtalálni a saját célokat, saját életet.
a te esetedben az lesz a gond,hogy nincsenek valós örömök az életedben,de ne a halálra gondolj mint kiútra,hanem izgalmakra,éled a monoton kis életedet,de nem tudod,hogy mit is kezdj magaddal,ebből a kiút az izgalom,ki kell szállnod a mókuskerékből ja és még valami,amíg halálfélelmed(sírsz,félsz,nevetsz) van,addig még van miért élned.. szerezz érdekes barátokat,akik feldobják az életedet,találj magadnak hobby-t, kezdj el valamit sportolni stb.
én így látom a te helyzetedet,persze van rá még sok ötletem,ez csak az egyik verzió... - xenotiv voltam :)
Kamaszkor.Én 15 évesen kezdtem ezt az életunt senkit játszani,meg hogy megakarok halni..stb.
De már kezdek beleunni az életunt unalmas életembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!