Ez a kamaszkorral jár vagy valami nagyon hibádzik bennem? (helyesírásért bocsi)
Minden egyes nap életuntnak érzem magam. Semmi kedvem élni vagy valamit is csinálni. Egyszer csak elkap egy fájó érzés, és akkor az egész napomra kihat. Legszívesebben elaludnék, és nem kelnék fel. Felvettek oda ahova menni akartam, de pár percig örültem neki aztán visszaállt a rossz kedvem. Írtam is egy verset amiből nem is tudom mit lehet levenni. Itt a vers(nagyon rossz lett szerintem, de egy rossz hangulatomban írtam és legalább itt ott rímmel):
Nem hiányoznék
Nem akarok élni
hervadt virágokat nézni.
Meg akarok halni
a föld alatt aludni.
Békességben lenni
fájdalmat nem érezni,
de nem lehet, mert életemmel
mások életét éltetem.
A temetésen pár ember ott lenne
talán siratni is elkezdene
aztán elfelednék hamvasztott testemet,
mint egy unalmas estélyemet.
Fájdalmuk már nem zaklatna
most már alkothatnak nélkülem
sok gyermeket majd velük együtt elfelednek
s boldogok leszünk mind a ketten.
Tudom, hogy nem vad idegenektől kellene tanácsot kérnem, de nem tudom, hogy mi van velem. EZ a kamaszkorral jár vagy teljesen lökött vagyok?
én megértelek mert pont így vagyok...egyszerüen nincs kedvem senkihez és semmihez,semmi nem boldogít az sem ami eddig boldogá tett volna persze örülök 1-es dolgoknak de nem úgy ahogy kéne mert mindig ott van az a fájó érzés ami nem hagy nyugodni,úgy igazán semmit nem várok esetleg azt,h vége legyen a sulina letegyem a vizsgákat és túl legyek ezeken a dolgokon de attól félek,h akkor sem fog elmúlni
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!