Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez a kamaszkorral jár vagy...

Ez a kamaszkorral jár vagy valami nagyon hibádzik bennem? (helyesírásért bocsi)

Figyelt kérdés

Minden egyes nap életuntnak érzem magam. Semmi kedvem élni vagy valamit is csinálni. Egyszer csak elkap egy fájó érzés, és akkor az egész napomra kihat. Legszívesebben elaludnék, és nem kelnék fel. Felvettek oda ahova menni akartam, de pár percig örültem neki aztán visszaállt a rossz kedvem. Írtam is egy verset amiből nem is tudom mit lehet levenni. Itt a vers(nagyon rossz lett szerintem, de egy rossz hangulatomban írtam és legalább itt ott rímmel):

Nem hiányoznék

Nem akarok élni

hervadt virágokat nézni.

Meg akarok halni

a föld alatt aludni.

Békességben lenni

fájdalmat nem érezni,

de nem lehet, mert életemmel

mások életét éltetem.

A temetésen pár ember ott lenne

talán siratni is elkezdene

aztán elfelednék hamvasztott testemet,

mint egy unalmas estélyemet.

Fájdalmuk már nem zaklatna

most már alkothatnak nélkülem

sok gyermeket majd velük együtt elfelednek

s boldogok leszünk mind a ketten.

Tudom, hogy nem vad idegenektől kellene tanácsot kérnem, de nem tudom, hogy mi van velem. EZ a kamaszkorral jár vagy teljesen lökött vagyok?

2011. ápr. 26. 00:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igen ez a kamaszkor csak nem értem miért megyünk át ilyeneken,hogy néha magunkba vagyunk fordulva , néha azt érezzük , hogy senki nem szeret de ez mégis nem igaz !
2011. ápr. 26. 15:40
 12/16 anonim ***** válasza:

én megértelek mert pont így vagyok...egyszerüen nincs kedvem senkihez és semmihez,semmi nem boldogít az sem ami eddig boldogá tett volna persze örülök 1-es dolgoknak de nem úgy ahogy kéne mert mindig ott van az a fájó érzés ami nem hagy nyugodni,úgy igazán semmit nem várok esetleg azt,h vége legyen a sulina letegyem a vizsgákat és túl legyek ezeken a dolgokon de attól félek,h akkor sem fog elmúlni

14/L

2011. ápr. 26. 17:53
 13/16 anonim ***** válasza:
bezzeg aki beteg meg rákos akar élni de nem tud örülj hogy egészséges vagy!
2011. ápr. 26. 20:08
 14/16 anonim ***** válasza:
örülök is neki,h nincs semmi nagyobb gndom de mondhatom,h boldog lennék
2011. ápr. 26. 20:20
 15/16 A kérdező kommentje:
Egyik válaszolónak üzenem, aki azt mondta, hogy Ne fogjak mindent a kamaszkorra. Köszönöm, hogy válaszolt a kérdésemre, és mondanám neki, hogy bocsi hogyha félreérthetően írtam, de azt hogy ezzel jár a kamaszkor azt csak kérdeztem, és nem kijelentettem. Köszi.:)
2011. ápr. 26. 21:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Én írtam és nem neked szólt, hanem a többi válaszolónak, aki avval jön h kamaszkor így, kamaszkor úgy. Nem voltam olyan rég ilyen korú, de ez nagyon is hiszti és önsajnáltatás. Igen biztos nagy nehéz az élet, iskolába kell járni meg tanulni, takarítani néha, úristen. Mindegyikőtök csak jártatja a pofáját, hogy jaj meg akarok halni, ha komolyan gondolná bármelyik hisztis kisbaba, rég megtenné, ti csak sajnáltatjátok magatokat... Bezzeg a rákos betegek örülnének, ha még élhetnének...
2011. ápr. 27. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!