Adnátok vodkát a 16 éves fiatoknak az első gimnáziumi osztálykirándulásra?
Nem adnék neki. nagyon akar, szerezzen magának.
16 éves koromban röhej lett volna anyámtól piát kérni, hogy beb.szhassunk a haverokkal.
Aggódó apa vodkát adna a 16 éves fiának.
Dugni nem viszed el a k.vákhoz, te szerencsétlen?
Hagyjad már, hadd nőjön fel a gyerek legalább a saját első "lázadó beb.szását" hadd rendezze el szülői segítség nélkül.
Én meg úgy gondolom, hogy stégyelje magát az a szülő aki a 16(!) éves gyermekének akarmilyen dohányterméket vagy alkoholt ad.
Én nem cigizek, nem kávézok, nem iszok.
A gyermekeim is az én példámat követik.
SOHA nem adnék nekik ilyenféle dolgot.
Ha megkérdezné tőlem a fiam, biztos nem engedném el még a kirándulásra sem...
Aztán lehet lepontozni.
45/F
#37 nem pontozunk le, felelősségteljes, felnőtt férfi így gondolkodik. Az emberré nevelés felelősségteljes, komoly dolog. Az ember az emberré levést az embertől tanulja.
Ha a kis csecsemő nem látna/ érzékelne mag körül embereket - a függőleges testhelyzetet sem venné fel( a Maugli mese, azonban találtak valóban erdőben, ember nélkül nevelkedettet, és tapasztalták ezt. Egy idő után már szavakkal beszélni sem lehetett megtanítani őket, többek közt azért nem, mert a beszédszervek az első években a beszédtanulással együtt fejlődnek)
Ahol züllöttek, trágárul beszélnek a szülők - ott a gyerek óriási hátránnyal indul, mintha mázsás súlyokat akasztanának rá, és cipelné egy életen át - ha kap nevelőktől valahol segítséget, az enyhíti, és túlléphet akadályán.
Én vagyok a 37-es.
Örülök, hogy így gondolkodzok ti is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!