Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most tényleg gyerekes vagyok?

Most tényleg gyerekes vagyok?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretek meséket nézni :) kedvenceim a régi disney mesék :) anyum szerint kicsit gyerekes ez hogy 15évesen meséket nézek... elégsokszor nézek elgondolkodtató filmeket, de sokszor annyira jó kedves meséket nézni :)
2010. szept. 17. 18:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
15%
HÁÁT... Szerintem ez egy kicsit ciki, de egy 12 éves bnőm H2O bu.zi, a másik barátnőm meg babaműsorokat néz unalmában :P:P De végülis, ha neked tetszik, akkor neked tetszik! Nem másoknak kell megfelelned ;)
2010. szept. 17. 20:19
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én már nagymamavagyok, de kedvenceim közé tartozik a Frakk, Matsola, Kukori és Kotkoda,stb. régi rajzfilmek. Nem korfüggő.
2010. szept. 17. 20:23
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon szeretem a RÉGI meséket. Csakis azokat vagyok hajlandó megnézni, 12 éves koromban is csak azért szoktam le a rendszeres mesenézésről, mert utáltam az akkori meséket, olyan hülyeségek voltak. :D

Viszont most is sokszor nézek régi Disney meséket, olyan aranyoska. :)

Ha majd lesznek gyerekeim, tuti fogunk mesézni és játszani együtt. :) Meg szeretnék nekik mindent adni, amit az én szüleim nekem nem adtak meg, pedig ez lett volna nekem a legfontosabb. Nagyon ritkán játszottak velem, mesét sose néztünk együtt, és ezt nagyon hiányoltam. :|

Szóval szerintem nem ciki, több mindenkinek kellene ezt csinálnia. :)

15/L

2010. szept. 17. 20:40
 14/20 anonim ***** válasza:
45%

ma 20:40

Én nem nagyon szeretem az ilyeneket. Én azt várom, hogy a kedvenc könyvemből (harcosok törzse) film legyen. Am én ink disney channelt nézek és ha majd lessz új TV akk a family guy vagy mi a fa.sz fog menni :P:P Én ezt szeretem és kész. Nem divatból nézem azt, hanem azért, mert lehet rajtuk röhögni, a kedvenc könyvem meg macskás.,...

2010. szept. 17. 20:47
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
hihi, 27 vagyok és szintén zenész, nagyon szeretem a meséket. még nem mondta senki rám ezért, hogy gyerekes vagyok. a 33 éves férjem is nézi a meséket, pl hupikák törpikék. hamarosan elvileg "alibink" is lesz, szóval pár hét és a kisfiunkkal nézhetjük, ha igaz :-)
2010. szept. 17. 21:26
 16/20 anonim ***** válasza:
Mi idén vagyunk nyolcadikososk és a lányok közül mindenki nézi a Sponygyabobot vagy a h2o egy vízzcsepp elég-t.Szerintem nem gyerekes.
2010. szept. 18. 11:46
 17/20 anonim ***** válasza:

A mesék nem csak gyerekeknek szólnak!

Ettől még nem vagy gyerekes :)

Én 18L még ma is nézek meséket :D és tök jók ^^

2010. szept. 18. 13:42
 18/20 anonim ***** válasza:

én ilyen nagyon nagy Harry Potter fan vagyok.

amúgy nem gyerekes. nem úgy dől el hogy gyerekes vagy-e hogy milyen mesét nézel hanem a viselkedésedből.

a régi Disney-ket én is nagyon szeretem csk nincs meg egy se. Pocahontas Hófehérke Csipkerózsika Hamupipőke Szépség és Szörnyeteg Aladdin 101 kiskutya (rajzfilmben) nagoyn szereteeem. :):)

2010. szept. 23. 19:04
 19/20 anonim ***** válasza:
Én szintén nagymama vagyok, és a párommal szoktunk Disney-rajzfilmeket nézni.:) Illetve még az annál is régebbieket. Frakkot, Mazsola és Tádét (15 éves unokám kedvence! ), Moha és Páfrány, Varázsceruza, stbstb. :))
2010. okt. 31. 02:31
 20/20 anonim válasza:

nekem is a kedvenceim a régi disney mesék!:) eddig még eszembe se jutott,hogy ciki lenne.sztem inkább ciki,ha valaki vmi szenny sorozaton nő fel...

12/L

2013. ápr. 27. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!