Most tényleg gyerekes vagyok?
szerintem nem gyerekes
én mindjárt 14 vagyok és imádom a bébi bolondos dallamokat
meg a Timon és Pumbát főleg azt a hakuna matata éneket*.*
Lehet, hogy kicsit gyerekes vagy, de ez miért lenne baj. nekem is mindig ezt mondták. Most 23 éves vagyok, de még mindig imádom a meséket, főleg szombat vasárnap reggel ébredés után. Tuti, ha gyerekem lesz mindig együtt mesézünk majd :D :D
23L
szerintem egyáltalán nem vagy gyerekes:)
én valamikor anyámmal nézek mesét...vagyis elég sokszor:D
14/L
Én 18 vagyok -imádom a régi disney meséket, meg a nickelodeonos régi! rajzfilmeket pl hey arnold. :-) Amellett, hogy mesék- tanítanak is valamire, nem úgy , mint a mostani szenny mesék.
Én mindig a régieket veszem célba. :-)
ÉS az nem baj, hogy gyerekes vagy. Én is néha az vagyok, igaz mellé tudok komoly is lenni, ha úgy van. De az nem baj, ha néha gyerekes vagy. Sőt, sokkal jobb, mintha belennél savanyodva. :-) Szerintem örülj neki, hogy ilyen vagy.
18l
Mi együtt nézzük a disney meséket a férjemmel és a gyerekekkel. Gondolj bele, ránk mit mondanának! :-)
Nem a gyerekek miatt nézzük elsősorban, hanem azért mert mi is élvezzük. Sőt tovább megyek, szoktunk játszani is a gyerekekkel, mert jó.
Nem vagy gyerekes, miért ne nézhetnél meséket, ha az tetszik neked? Mert valaki szerint "ciki"? Mi köze van hozzá? :D Amúgy még miylen filmeket szoktál nézni(mármint - ahogy írtad - "elgondolkostató")?
17/F
Én is imádom a meséket! A kedvencem az Oroszlánykirály, a Pocahontas meg a Macskarisztokraták. Nem érzem sem gyerekesnek sem cikinek.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!