Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Már 11. es vagyok, de még...

Már 11. es vagyok, de még mindig foggalmam sincs mi szeretnék lenni?

Figyelt kérdés

Eddig csak halogattam a választást, de már sajnos tovább nem lehet. :S

Szóval faktnak a matekot vettem fel, és a franciát (ezt csak mert muszáj volt másodikat is és bírom a tanárt :D)

Amiket szeretek az a matek,infó, kémia (többet ezt nem tanulom :( ), nyelvek (angol, német felsőfokúm van, franciát csak pár éve tanulok), magyar (imádok olvasni meg a magyar órákat is, de ezt hagyom hobbinak :D)

Szóval sokmindent szeretek, de semmi iránt se érzek nagy elszántságot...

Egyébként eddig mindig gondnélkül voltam kitünő, a tanulás könnyen megy, szerencsére jól fog az agyam. :D

És mindenképpen olyan munkát szeretnék, ahol emberek között vagyok, nem egyedül, elég közösségi típus vagyok.

Javaslatok? :)

2010. szept. 17. 17:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
a bölcsész szakok lényege nem az h azzal gazdagodj meg... hanem mint mondtam... akkor tényleg sokkal jobban ráláthatsz, hogy mi az ami érdekel és hogyan érheted el... mivel még nem tudod mihez szeretnél kezdeni, ezért lenne érdemes ilyesmiben gondolkodni... mivel ezzel kitolhatod a döntést és mégsem töltöd feleslegesen az időd... a pénzügyis dolgokat is biztosan meg tudnád tanulni, de talán túlságosan korlátok közé szorítana... utána már nem sok választási lehetőség marad... szerintem :)
2010. szept. 17. 20:16
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ! :)

Igen, én is mikor otthon tanulok... hát nagyon szeretem mo-ot, de azzal az angollal amit ott tanulok tuti nem tudnék rendesen angolul. Németül pedig... najó, az egy vicc volt ami ott ment. Egyszer hiányzott a francia tanárunk ezért beküldtek minket egy németórára. oO Konkrétan alig értettem a tanár mit akart ott össze-vissza makogni. :P Barátaim közt is van, aki németes, de semmit sem tudnak. Komolyan semmit. oO

2010. szept. 17. 21:17
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia! Ugyanigy voltam, mint te, mindenbol kituno voltam, hamarabb is erettsegiztem nyelvbol, mint kellett volna, mert mar untam, hogy nem haladunk semmire.

Mindenki irigykedett, hogy nulla tanulassal kituno voltam, pedig tenyleg konnyebb a valasztas azoknak, akik egy-ket targybol jok. Felreertes ne essek, se nem dicserni, se sajnaltatni nem akarom magam, orulok a helyzetemnek.

En a matekszakot valasztottam az egyetemen, de en mindig is tanari palyat fontolgottam. Te nem gondoltal ra? Nagyon jol ossze lehet hozni egy ttk-s szakotegy btk-s nyelvvel.

Pl. kemai- francia tanar nem sok van, vagy biosz-nemet, esetleg matek- francia...

En matek-magyaros leszek.(:

Sok sikert!

2010. szept. 19. 15:11
 14/16 anonim ***** válasza:

Eheee, erről a jelenségről már hallottam, van egy ismerősöm a suliban, aki német, meg német anyanyelvű is, de ilyen ketteseket ír az órán, ha nem tanul, mert a tanár szerint az der, szerinte meg das :D

18:44

2010. szept. 19. 15:15
 15/16 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Tudom, hogy nem ez a téma, de szeretnélek megkérdezni, hogy amikor németről magyar iskolába jöttél, hogyan kellett igazolnod a magyar tananyagot vagy kellett-e vizsgáznod, ilyesmi?

Köszi

2010. szept. 22. 11:40
 16/16 A kérdező kommentje:

Nem, szerencsére eddig még egyszer sem kellett. Németbe kapok rendes bizonyítványt, amit itthon az igazgató elfogad. Max töriből meg magyarból kérhetnének tőlem oszt. vizsgát, de szerencsére jófejek és még azt sem kell. :D

Meg a tanárjaim is nagyon rendesek, pl magyar tanár küldi ami tanulom kell, ilyesmi. :)

De ha jól tudom, akkor törvényben is van, hogy ha külföldön rendes iskolába jár vki, akkor azt itthon kötelesek elfogadni.

2010. szept. 22. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!