Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy kéredzkedjek el aputól...

Hogy kéredzkedjek el aputól buliba?

Figyelt kérdés

Anyutol elkéredzkedtem, de aputol is el kell..nem tudom mit csinaljak:))Nem eloszor megyek...

13/L

2010. szept. 17. 13:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

A kérdés kiírta,tisztán és világosan!!

Ennél többet mit akarsz??Mivel lett volna másabb ha ott lenne,hogy "szülinapibuli" "sulibuli" vagy akármi más..

AKI KÖTEKEDNI JÖN AZ TALÁL ITT MINDIG MINDENBEN HIBÁT CSAK ÚGY MONDOM!!!

2010. szept. 17. 16:44
 12/21 anonim ***** válasza:

Bazz...milyen álszentek vagytok már xD

Nem hiszem el,hogy ti 13-14 évesen otthon pizsipartyztok a barátnőtökkel,és nem akartok bulizni.:)

Én is ennyi idősen buliztam először...úgy értem rendesen.Egy sulibuli meg szar.Tényleg az,amúgy mi már tavaly olyat szerveztünk osztálytársakkal,hogy ofő ne tudjon róla,sulin kívül mert ÚGY LEHET bulizni...:)

Mert nekünk a sulibuli mindig abból ált,hogy mindenki hozott kaját piát aztán zabálás.Kb ennyi.

Hát pár emberkével összebeszéltünk,hogy ez így szar,aztán beszerveztük az egész osztályt,akinek volt kedve jött akinek nem tetszett az ötlet nem jött.Persze hogy a stréberek kimaradtak xD

Namindegy nem akarok ötleteket adni a korai elzülléshez,mert egyesek szemében a bulizás már annak számít....de mégiscsak lassan 14vagy :D

Amúgy csak az első oldalt olvastam el :D

Öööömmm...azt hiszem ennyi voltam.

2010. szept. 17. 16:57
 13/21 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó...Én 13 vagyok és nem akarok bulizni. Ha van sulibuli elmegyünk a csajokkal és ennyi. Meg nyáron sátorozás, vagy pizsibuli. Több szerintem nem is kell egy 13 évesnek főleg nem lánynak. Ennyi. Amúgy meg én csak annyitkérdezek anyuéktól mindig,h a suliban lesz a suli diso és, h mehetek-e. Igen a válasz aztán ennyi.
2010. szept. 17. 17:06
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
És ha már el vagy engedve, és eddig is mindig el voltál, akkor mi a kérdés? Vagy félsz apádtól, és nem mersz el kéredzkedni, (amit nem nagyon hiszek, ha eddig is elengedtek), vagy csak unatkozol, és marha büszke vagy magadra, h: nézzétek 13 éves lány vagyok és sulibuliba megyek!!! irigyeljetek!!! Amúgy megsúgom, h senkit nem érdekel, h mész e, vagy sem. Ha igen, akkor egészségedre, ha nem akkor is. Amúgy 13 évesen csak az nem volt még sulibuliban, akinek a sulija nem rendez ilyet, vagy antiszociális. Remélem jól megsértődsz, és lepontozol, úgy lenne teljes a kép.
2010. szept. 17. 17:36
 15/21 anonim ***** válasza:

Kedves 16:57-es válaszoló.

Miért, milyenek vagyunk mi, akiknek inkább a tanuláson jár az eszünk, mint azon, hogy milyen bulikba, hova, mikor menjünk? Lehet, hogy ez szerinted furcsa, de szerintem meg ez a normális.

2010. szept. 17. 17:38
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem, nem mindegy milyen buli. Mehet diszkóba, ahol van alkohol és mellesleg nem is oda való. Azon kívül szóba jöhet a pizsi party, házibuli, csajos buli, sulibuli.

Nem, NEM VOLT Egyértelmű.

De legalább elmehetsz? :)

2010. szept. 17. 19:58
 17/21 anonim ***** válasza:

Hát szerintem is úgy van hogy inkább tanulok mint azon gondolkozzak milyen buliba menjek...

Mikor meg megbukik akkor meg szegény..

pff szánalmas aki azt gondolja hogy nagy menő lesz ha buliba jár.. :O

Ja és még valami:

Nem vagyok jó tanuló,de diszkózni sem akarok

2010. szept. 18. 11:40
 18/21 anonim ***** válasza:
Én vagyok aki beszólt hogy minek lenéző fejeket rakni...
2010. szept. 18. 11:41
 19/21 A kérdező kommentje:

Hát megbukni nem fogok..Mert 3. tanuló vagyok...

Es igen, elengedtek...Minden barátnőm ott volt..És sok más haver:) Szóval jól telt.

2010. szept. 18. 12:26
 20/21 anonim ***** válasza:
Most mért kell vitatkozni és mindenkibe belekötni?Kérdezett vmit...válaszolsz válaszolsz nem nem...enyi és kész :) szerintem semmi értelme hogy aztán elkezdjetek itt veszekedni...am meg ha elengednek minek kérdezed ezt én sem értem...és hamár ezen vitatkoztatok akkor mondom én is h szerintem az normális ha már nem csak otthon ülsz ennyi idős korban mert az hogy egyszer-kétszer elmész vhova attol még nem fogsz megbukni!!Én sem ülök egész nap a könyvek felett és mégis 4-5 tanuló vagyok :) Ha menni akar menjen...bocsi a kisregényért xD
2010. szept. 21. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!