Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire viseli meg a babam,...

Mennyire viseli meg a babam, hogy egy honapig elutazunk aputol?

Figyelt kérdés
9honapos lessz akkor,haza utaznek a picivel,meg nem lattak a szuleim,ferjemnek dolgozni kell.1honapig lesszek el.nagyon fog hianyozni az apja,vagy meg nem veszi fel annyira?
2009. ápr. 16. 15:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
sztem abban a korban még anyira nem fog neki feltűnni, persze talizáskor vigyori lesz ezerrel:)
2009. ápr. 16. 15:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

És apának nem fog nagyon hiányozni a pici?Meg persze te is?

A páromnak olvastam a kérdésed és ő azt mondta megőrülne nélkülünk.

2009. ápr. 16. 15:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
ez babafüggő.. ha van olyan napi rutin amit csak apa csinál-nálunk pl fürdés-vacsi-altatás- akkor nagyon nyügi lesz és nem fogja érteni.. nálunk ennyi idősen már 5után hiszti volt h mi az h még apa nem ért haza???? ha van amit megszokott apától,akkor szomorú és nyűgős sírós lesz..
2009. ápr. 16. 15:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A lányom ugyan kicsit idősebb, mint a Te babád, 11 hós, de már pár hónapja tiszta apás, igaz, a férjem állandóan hülyéskedik Vele, sokat nevetnek, Neki tuti 1 hónap nagyon hosszú idő lenne és nagyon hiányozna. Én kevesebb időre mennék, ha lehet. Nem tudom, hol laknak a szüleid....
2009. ápr. 16. 16:21
 5/6 bobocka ***** válasza:
100%
Szia. Én most vagyok így, 3 hétre jottunk el apától, mert a babának intézem az anyakonyveztetését idehaza, apa dolgozik kulfoldon. Az én kisfiam 6hónapos lesz pár nap múlva, de sztem neki már hiányzik apa, fuggetlen attól, hogy nem volt rutin, amit csak apa csinált. Nekem meg ajjjajjj:(Szóval, ha lehet rovidebb idore:)
2009. ápr. 16. 19:46
 6/6 A kérdező kommentje:
sajnos ez nem megy hamarabb,legalabb 1honapig lesszunk,mert akkor nem erne meg haza utazni,ugyanis 12ora repulovell innen.2evben egyszer vagy ketszer jarok csak haza,akkor legalabb 1honapig szeretnek,a ferjem allandoan dolgozik,nincs olyan nagy rutin koztuk,bar mostanaban nagyon szereti aput,biztos megfigyeli,hogy nincs mellette.de remelem majd a nagyszulok,csaladom otthon egy picit elfelejtetik vele a hianyt.koszonom nektek
2009. ápr. 17. 04:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!