Mire kérjek aputól pénzt?
Most lesz a szülinapja és szeretnék venni neki egy könyvet 4000 ft értékben. Nincs spórolt pénzem perpill. Mire kérjek tőle? Mert nem akarom elmondani neki, hogy mire kell. :D Tábor, ballagási ruha, meghívók kilőve, azok már ki lettek fizetve. Valami ötlet?
14/l
Kérj tőle pénzt! Ha megkérdi, mire?
Mire háromig számolok!
De a viccet félretéve:
Avasd be anyut, szerintem egyszerűbb!
Semmire!
14 évesen csinálj valami olyan dolgot, amit megehet pl.Egy Apa vagy egy Anya annak is örül,ha a gyermeke megköszönti, nem kell drága ajándék!
Én 14évesen Apukámnak azt adtam, hogy a félévi bizonyítványom színötös lett.Rengeteg munka volt benne, mert nem voltam előtte valami szorgalmas gyermek.Igaz utána sem, de akkor tudom, hogy örült! :)
Első vagyok! Bocsi! Nagyon sajnálom. Ne haragudj!
De azért megpróbálok egy ötlettel szolgálni:
A születésnapján reggel, mire felébred, a reggelihez szépen, ünnepélyesen teríts meg! Az éjjeliszekrényre az óra melle tegyél egy képeslapot "Boldog születésnapot, Apa! Nagyon szeretlek!" szöveggel! Hidd el, ennél drágább ajándék nem is kell! (úgy, hevenyészve, mintegy véletlenül, legyen egy P.ZS(papírzsepi) is valahol a közelben!)
Hidd el, évek múltán is meghatódva fogja mesélni!
Nekem elhiheted!
(50 F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!