Hogyan kérjek bocsánatot egy olyan velem egykorú lánytól akinél már egyszer próbálkoztam? Nemet mondott, de én bocsánatot akarok tőle kérni és újra kezdeni vele.
Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 10:33
1/14 anonim válasza:
Mi miatt kell bocsánatot kérned?
2/14 A kérdező kommentje:
Mert amikor próbálkoztam nála akkor egy kicsit nyomultam,és ő megharagudott rám,és azóta utál.De én ki akarok békülni vele és máshogyan újból próbálkozni.
2010. dec. 30. 10:41
3/14 anonim válasza:
Menj oda, és mondd el neki ezt úgy, ahogy itt leírtad. Ilyen egyszerűen. Csak lássa rajtad, hogy a bocsánatkérésed őszinte.
4/14 A kérdező kommentje:
Személyesen már próbálkoztam,de elküldött.Most levélben szeretnék próbálkozni,és ha akkor vissza ír,találkozna velem akkor személyesen is bocsánatot kérek tőle.Csak nem tom,h mit irjak a levélbe,hogy hatásos legyen
2010. dec. 30. 11:08
5/14 anonim válasza:
Ez már a zaklatás határait súrolja, szóval vedd a lapot, és lépj tovább. Legközelebb majd szerenádozol az ablaka alatt?
6/14 A kérdező kommentje:
bármit megtennék őérte,akár az életemet is feláldoznám,csak,hogy bocsásson meg nekem
2010. dec. 30. 11:29
7/14 anonim válasza:
Ha bármit megtennél érte, akkor tartsd tiszteletben a döntését és akaratát, vagyis hagyd békén. Ha ezt az egyet nem tudod érte megtenni, akkor valójában nem érte tennél meg bármit, hanem azért, hogy ő a tiéd legyen. Ez pedig önző dolog. Keress mást, sok szép lány van a világon!
8/14 A kérdező kommentje:
Nem azért akarok bocsánatot kérni,h az enyém legyen,hanem mert tiszta szívemből szeretem.És ha a közelemben van akkor úgy érzem,h bármit megtehetek
2010. dec. 30. 11:37
9/14 anonim válasza:
Pedig úgy tűnik, neki nincs szüksége a bocsánatkérésedre, különben elfogadta volna. Ha szereted, jót akarsz neki. Ha jót akarsz neki, tiszteled az akaratát. Ha tiszteled az akaratát, nem zaklatod tovább. Sajnos, ez néha így megy. :(
10/14 anonim válasza:
Bízzál az időben, hátha megenyhül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!