Kamasz fiad és te szülőként hogyan éltétek meg mikor szőrösödni kezdett a gyerek?
Manapság mindent meg kell élni, fel kell dolgozni?
A világ legtermészetesebb dolga. Pont annyi figyelmet szenteltünk neki, amennyit érdemel a kérdés. Semennyit.
A szülei csak látják rövid ujjú pólóban, rövid nadrágban, zokni nélkül.
Igen, nő a szőr a karon, a hónaljon, a hason, arcon, lábszáron, combon, lábujjakon. Ezeket bőven láthatják a szülők is. Magamutogatás nélkül. Nem? 🤷🏻♀️
Nekem furi volt a szőr, főleg a nemiszerven. Emlékszem, hogy pironkodva kérdeztem a barátnőmet akkor, hogy neki is szőrős-e már ott. Fura volt az is, hogy olyan dús, bozontos.
De ami még furább volt és nagyon váratlanul ért és talán kissé ijesztő volt, az az, hogy a ropi karom hirtelen eltűnt és a hajlatnál szélessé vált. Ami természetes, hogy olyan, de fura volt, nem értettem. És tök jó lett volna, ha a szüleim szólnak arról, hogy megjelenik az izom meg a zsírocska a testemen, lesz vádlim, nen lesz ropi karom, az alkatom is megváltozik.
Jó lett volna beszélgetni ezekről a változásokról.
Elnézést, én a nemi szervi szőrösödést értettem.
Nekem nem volt fura a szőr a karomon, lábamon, stb, ezért sem feltételeztem, hogy a kérdező ezt nem tartja természetesnek, nekem az volt. A felnőttek is szőrösek, semmi természetelleneset nem éreztem akkoriban emiatt. Nem is szóltak a szüleim emiatt egy-két kivétellel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!