Melyek azok a cuccok, amikre gyerekkorban nincs szüksége a gyereknek, de tizenévesen már majd venni kell?
Lányoknak: rúzs, körömlakk, szemillaspirál, smink, borotva/gyanta/epilátor.
De ez egyénfüggő is. Én pl nem sminkeltem, de körömlakkom mindig is sok volt.
A fiam ebben a korban kezdett el érdeklődni egy extrém hobbi iránt, ahhoz kért felszerelést, sokat is utaztunk emiatt.
Ez volt a legköltségesebb kamasz korában.
Ruhákból mindig is minőségit kapott.
Nem tudom, mennyire hasznos, de: az én önálló kis lényem, az online oktatás alatt eldöntötte, hogy a családi PC, neki nem megfelelő. Aláírom, a nappaliban van, ami nem mindig a legnyugisabb hely. Ezért megállapodtunk, hogy: ha X összeget összegyűjt, mi adunk hozzá Y-t, és lehet saját laptopja, amit a saját szobájában tud használni. Több, mint kétszeresét gyűjtötte össze (zsebpénz, illetve a családtagoktól szülinapra, karácsonyra pénzt kért ajándék helyett - mindenki tudta, mire gyűjt). :D
Telefonja van, nem a legújabb "ájfon", arra jó, hogy probléma esetén elérjük egymást. Nem is igazán igényli, hogy jobb telója legyen, nem egy "selfie-királylány". ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!