Mit tegyek ha a barátaim olyan dolgokat kérdeznek ami nem rájuk tartozik, és még más dolgok is?
Az a történet, hogy én most vagyok 14 éves Fiú, és már régóta járok egy lánnyal. Ezért a barátaim 'Kérdezni' szoktak dolgokat hogy pl: "volt -e már valami?..." Ha igent válaszolok akkor tovább faggatnak ami nagyon idegesítő... ha meg azt mondom hogy "Mi közötök van hozzá?" akkor Elhordanak a maguk nyelvén csicskának, "N00B" -nak stb.. És ha én meg visszakérdezek akkor azt válaszolják hogy: "Van barátnőm, de Miskolcon lakik...."
Oh, nekem meg egy limuzinom van Miskolcon...
Minden iskolai nap után... Újra és újra, mást és mást.
De még Erotikus dolgokat is kérdezgetnek...
Van közöttük 1-2 ember aki mellettem áll az úgynevezett 'barátaim' közül, akkor ha igaz dolgot mondok.
Van amelyiknek még 1 napos párkapcsolata se volt de mindegy.
De azért
1; Mi közük van a magánéletemhez?
2; És ha nem az iskolában mutatjuk ki egymásnak hogy mi szeretjük egymást akkor mi van? -_-
Én eddig magasról sz*rtam rájuk, de most már elviselhetetlen!
Szerintetek mit tegyek?
xx: köszönöm ezt a tippet, de a hátra arc módszer nem fog menni, mert pl: ezt mindig az Ebédlő fele, iskola után csinálják, meg ha a könyvtárba megyünk.... De köszömnöm neked, és a többi kedves választ adónak is!
____________Sok Jó Tippet Kaptam!!!______________
Ne foglalkozz velük!
Semmi köze hozzá senkinek se a magán életedhez ha ezt nem bírják fel fogni akkor nem igaz barátok!
szerintem ha ilyenek hagyd őket a fenébe *___*
Remélem még sokáig együtt lesztek a lánnyal és ne hagyd hogy a "barátaid" be kavarjanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!