Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyen velünk az osztályf...

Miért ilyen velünk az osztályfőnökünk?

Figyelt kérdés
A mi osztályfőnökünk nagyon bunkó...nem csinál nekünk semmi ha mondjuk felkérnek minket egy ünnepségre (az oszt.főnöknek kellene felkészíteni,verset adni stb.) de a milyénk megkér egy másik tanárt hogy készítsen fel minket...ez még semmi... volt már olyan is hogy megpofozott engem mert megkérdeztem hogy miért odibál velem hisz mindig tanulom bioszra (ő tanítja) tesiórán mindig ittvan a felszerelésem...és ezért megpofozott...ma meg leordította az eggyik osztálytársamat meg megrángadta mert mondta az egyik oszt.társamnak hogy elfogja érni a pofont és a másik oszt társam megkérdezte hogy miért? és megrángadta...meg hogy énis megkérdeztem hogy kidobhatom-e a szemetet és leorít...már elegem van belőle...egyszer tényleg megmagyarázom neki hogy mi a szitu mert az egész osztályt nemhogy összetartaná...szét szed... adrinak mondta h messziről kerüljön el engem hozzám sem szolhat...(legjobb barátnőm) ilyet nem tilthatna meg egy tanárt...miért ilyen velünk??
2010. szept. 16. 19:12
 1/9 anonim ***** válasza:

Vagy sz@r ember vagy megérdemlitek. Azért meg megpofozott jelentsd fel...ha már magad nem tudsz kiállni rendesen az igazadért.. Szerintem aki ilyen nem tanári pályára való.

De most komolyan, azt kérdezted hogy miért ilyen.. hát azt mi honnan a fészkesfenéböl tudjuk?

2010. szept. 16. 19:17
 2/9 anonim válasza:
42%
"volt már olyan is hogy megpofozott engem mert megkérdeztem hogy miért odibál velem hisz mindig tanulom bioszra" HÁT HAVER A HELYEDBE SULIN KIVÜL MEG VERNÉM HA NEM BIRSZ VELE (VIPERA,BOXER,PILLANGO KÉS)JO KIS ESZKÖZÖK
2010. szept. 16. 19:20
 3/9 anonim válasza:

1. Szülőknek szólni.

2. Iskola(igazgató)

3. Rendőrség.(pofon miatt feljelentés)

2010. szept. 16. 19:21
 4/9 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat kérek! nem érdemeljük meg hisz mindig hulla csönd van semmi rosszat nem csináltunk ha meg kiállok az igazamért akkor beír egy figyelmeztetést vagy megrángat
2010. szept. 16. 19:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Mi az hogy fizikailag bántalmaz?Nálunk még a verbálisért is nagy izé van...

Menj az igazgatóhoz és meséld el neki.Majd intézkedik.Ha meg nem akkor rendőrség.Ha ezt sem akarod akkor....biztos van pár nagydarab veszélyes külsejű haverod.Veresd meg.

2010. szept. 16. 19:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Tanár vagyok!

Nem tudom milyen a helyzet,hisz ez a "csendben van mindenki,soha nem csinállunk rószat" ismerős dolog.

Megpofozni tényleg nincs joga,viszont te NEM mondhatod meg a tanárnak,hogy hogy smint mennek a dolgok ha igazad van ha nem.

Sajnos így van.

Tudod van olyan tanár (mint én is),hogy kikéri az osztály véleményét és meghallgatja a diákokat,viszont van olyan is aki nem szereti ha valaki fegyelmezetlen,és igazából az iskolán belül a tanár dolga megnevelni a gyereket (álítólag) és sajnos ezt sok szülő nem képes otthon elintézni ezért a gyere az iskolábanv ezeti le az otthoni stresszet is.

Nagyon rossz úgy órát tartani,hogy közben beszélnek a diákok és ha fegyelmezni próbálsz lehet érezni,hogy mit gondolnak rólad és,hogy-hogy nézznek téged,mintha a világ leggonozabb embere lennél.

Ha megkérdezted,hogy miért ordobál!Akkor azt valószinűleg feleselésnek vélte amiért kaptad a pofont.

És valószinűleg azért van elege,mert nem orán kell szemet dobálni meg egyéb tevékenységet csinálni.

Gondolom ÉN,hogy a tanár se véletlen csak magától próbálna fegyelmezni titeket, és iszonyú elege lehet abból,hogy fizetést alig kap,de a sok neveletlen kölyökkel jópofizzon,mert a gyerek megverheti,de ő egy újjal hozzányúl már feljelentik,de ez mind nem indok arra,hogy megpofozzon egy diákot!

nem tudom,hogy hol tanult,hol végzet iskolát,de nem túl jól tanulhatta meg a gyerekekkel való bánásmodót!

Lehet szólni az igazgatónak mega szülőknek,de előszőr az osztályfőnöki órán az egész osztály nevében beszélnék erről.Hogy ő mit gondol,milyen ez az osztály és min kéne változtatni,hogy mindenkinek jó legyen?

Szép hangnemben és udvarisan,ha erre is rosszul reagál akkor kell cselekedni.

Szüleid tudják,hogy meg pofozott??

2010. szept. 16. 19:51
 7/9 A kérdező kommentje:
nem
2010. szept. 16. 20:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Tudom mit érzel.

Ugyanez van nálunk is. Egyszer úgy felborította a nő a gyereket a székkel együtt, hogy pár percig nem emlékezett semmire. Azután nekilökte a szekrény sarkának és be kellett vinni a dokihoz,utána meg az ügyeletre.

2010. szept. 16. 20:11
 9/9 anonim ***** válasza:
A mi tanáraink kedvesek, am jelentsd fel őt
2010. szept. 16. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!