Miért nem örül velünk együtt?
Figyelt kérdés
A 16 éves lányom nem nagyon örül hogy ikeröccsei lesznek. :(
Van egy 3 éves húga is,Őt se várta nagyon,pedig amióta megszületett a húga a mindene.Változhat ez még?
Különben nem szoktam ráhagyni a hugit ,nem akarom terhelni,csak ha Ő szeretne vigyázni rá.Nem értem miért nem várja Őket :(
2010. júl. 7. 19:17
1/19 anonim válasza:
mert 16evesen mar nem ugyanolyan testvernek lenni, mint mondjuk 3 evesen, akkor mar nem egyutt nonek fel, teljesen mas. de vannak emberek akik csak siman nem szeretik a valtozasokat.
amugy mit mond ezzel kapcsolatban?
2/19 A kérdező kommentje:
hát semmit,csak olyan közönbös. úgyanúgy megkap mindent(szeretet főleg), elmehet bulizni stb.. de a húgával is így volt,nem várta és mikor megszületett akkor mindig vele akart lenni.remélem változni fog ez még :(
2010. júl. 7. 19:23
3/19 anonim válasza:
szerintem varja o, de lehet, hogy egyszeruen nem az a tipus aki annyira tulzasba esik. pl vannak lanyok akik szerint minden jaj de cuki, mas lanyok meg realisabbak, lehet hogy csak siman nem erzi szukseget annak hogy kilenc honapig ugy viselkedjen mint egy idiota
4/19 anonim válasza:
Hát én osztom az első véleményét. Azért 16 év korkülönbség...Így én se akarnék tesókat.
5/19 A kérdező kommentje:
Remélem ez van,bár mesélte az édesapukája (már 6 éve nem vele élünk,csak szoktunk beszélni) hogy neki vidáman mondta hogy lesznek. :)
2010. júl. 7. 19:32
6/19 anonim válasza:
Nagy a korkülönbség,és még szégyelli.De meg fog változni.
Tudod ilyenkor jön rá a nagylány,hogy nahát,a szülei is csinálják.És ha belegondolsz,korai ugyan,de van,aki 16 évesen szül.
7/19 A kérdező kommentje:
Az Én öcsém és köztem is 15 év van,de én örültem hogy "anyukásat" játszhatok vele,elvihetem sétálni stb.. :)
2010. júl. 7. 19:33
8/19 A kérdező kommentje:
Elég jó a viszonyunk,sokmindent elmond,nem hiszem hogy szégyellné ezt.
2010. júl. 7. 19:36
9/19 A kérdező kommentje:
Volt még valaki ilyen helyzetbe?
2010. júl. 7. 19:42
10/19 anonim válasza:
én is 16 éves voltam amikor a második öcsém megszületett. Igaz a nővérem 21 a bátyám 19 éves volt. Megmondom őszintén:szégyelltem. Az első öcsit még boldogan újságoltam,a másodikat már nem... De mikor megszületett,ő belé is beleszerelmesedtem:)) sokat vigyáztam rájuk,sokat játszottunk. Utólag nagyon jó dolognak tartom,mert rutinra tettem szert,és csak az furcsa most(10évvel később) hogy nem fütyi van a pelusban!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!