Miért nem örül velünk együtt?
A 16 éves lányom nem nagyon örül hogy ikeröccsei lesznek. :(
Van egy 3 éves húga is,Őt se várta nagyon,pedig amióta megszületett a húga a mindene.Változhat ez még?
Különben nem szoktam ráhagyni a hugit ,nem akarom terhelni,csak ha Ő szeretne vigyázni rá.Nem értem miért nem várja Őket :(
Hú,köszi hogy írtál :)
Nekem nem az kell,hogy ráhagyjam,hogy vigyázzon rájuk,csak azért szeresse őket:)
bár a hugival nagy szerelemben vannak.
amikor anyu terhes volt a húgommal, én voltam 14. nem nagyon akartam tesót, főleg nem húgot, amikor megszületett, még rendesen utáltam is. most meg már ölnék a húgomért, nagyon szeretem.
18/f amúgy van egy 15éves öcsém is.
Igen,Ő is így van a húgával,bár már mikor elsőnek bejöttek a kórházba,már akkor dúlt a love :)
Remélem az öcsikkel is ez lesz :)
Nekem kisebb testvérem sosem volt, pedig régebben szerettem volna. Végül lemondtam erről, mondván, hogy úgysem szeretem a babákat. Aztán született egy unokaöcsém, aki először nem igazán volt rokonszenves, mivel azt se tudtam, hogyan kell bánni egy csecsemővel, de aztán túl aranyos volt, és nem tudtam nem megszeretni :) Hamarosan két éves lesz, és már nagyon jól kijövök vele :D
Szerintem ugyanúgy meg fogja kedvelni a kisfiúkat is, mint a húgát, csak idő kérdése.
Persze lehet, hogy a lány attól fél, hogy nem fog elég figyelmet kapni tőled. Meg lehet szokni ugyan, hogy nem körülötted forog a világ, de azért ha te vagy az első gyerek a családban, akkor biztos nem könnyű.
Hát ez egy nagyon hosszú történet:)
19 évesen férjhez mentem,20 évesen megszületett a lányom.Utána mi elváltunk a férjemmel,és sokáig ketten laktunk a lányommal.(nagyon jól elvoltunk,csajos programok stb.) Aztán 6 éve már együtt élünk a jelenlegi párommal,akitől van a kislányom(3 éves).Azonban most nem szerettem volna ha Ő is korabeli testvér nélkül nő fel,így vállaltunk még babát(babákat mint kiderült:) ) A húgit nem várta a lányom,de amikor megszületett a kislány,rögtön dúlt a szerelem :) imádják egymást :) Igen,ez is benne lehet a dologban,hogy nem kap elég figyelmet,de én úgy érzem hogy most is mind a ketten kapnak elég figyelmet,szeretetet.Amúgy ma beszélgettünk reggel a lányommal,és simogatta a pocakom,meg mondta hogy azért várja őket , csak fura lesz. :)
"Akor szerencséd van a lányoddal.Nkem most 2 éves az öcsém és utálom. De télleg. Eddig sem tudtam szeretni a gyerekeket...Idegesítenek. Türelmem ilyenekhez nincs. Szerintem nála jobban senkit nem gyűlölök. 1,5 évig anyáma is uganígy gyűlöltem...Mostmár annyira nem. Én 1 évig egyedül voltam teljesen megszoktam. Én mindig is apuci lánya voltam akire figyelni kellet...És iótamár ketten vagyunk szinte itthon sem vagyok. Utálok hazajönni mert akkor látnom kell a kicsit. Eleinte cak simán átaludtam a fél napot és kizártam a külvilágot. Anya szerintem utál engem ezért. Pedig én szeretem az embereket van 1 csomó barátom is. Amúgy a lányoddal télleg nagyon jól sült el ha ennyire várja őket és szereti a gyerekeket. Mondjuk sztem hülyeség szülni már 36 évesen mert adigra már tök öreg lesz mindenki =/. De ha a hugát várta biztosan őket is várni fogja."
13 évesen több eszem van,én sem szeretem a gyerekeket de ha véletlenül lenne egy tesóm azért megprobálnám el fogadni és anyának segiteni amennyit csak tudok..
Ennyi az alap hogy felnevelt és kiskoromba és most is vigyázz rám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!