Miért ilyen szigorúak az egyik barátnőmmel? Sehová nem engedik, semmit nem csinálhat, pedig már 18 éves.
Úgy viselkednek vele, mint velem, amikor 13 éves voltam. Pedig most fog érettségizni, 18 éves már. (én 16 vagyok, az egyik legjobb barátnőmmel osztálytársak és vele +még egy lánnyal vagyunk így négyen egy társaság).
Pl. mentünk szülinapi bulira 9-re, tőlük indultunk. Mondta, hogy elkéredzkedik még. Kérdezte az apukáját, hogy meddig maradhat, ő meg mondja, hogy 11 maximum. Én meg majdnem elkezdtem nevetni, mert azt hittem, hogy viccel... 2 óra alatt mit lehet csinálni? Hétvége volt ráadásul. Aztán úgy engedte el éjfélig, hogy ő jött érte.
Vagy múltkor anyukámék elutaztak, áthívtam őt is, meg pár barátnőmet 7-en lettünk volna, vegyes korosztály (16-tól 20 évig). Erre hogy az anyukája őt nem engedi el, mert hogy nem lesz velünk szülő, mit fogunk itthon csinálni.
Vagy most volt így a 4-es társaságból az egyikünknek szülinapja és kitaláltuk, hogy legyen az az ajándéka a barátnőnknek, hogy kimegyünk 1 napra Milánóba. Hajnalban ment a gép, este jöttünk is haza. Ez március végén volt. Ő nem jöhetett, mert hogy "mindjárt érettségi" és hogy ne mászkáljon külföldön szülők nélkül...
Semmit nem engednek meg neki, pl. van jogsija is, de nem vezethet, majd akkor, ha vesz magának autót.
Ha ott vagyunk náluk, az anyja úgy viselkedik folyamatosan, mintha zavarnánk, vagy útban lennénk.
Amúgy meg mit szeretnél hallani, mi tulajdonképpen a kérdésed?
Ismeretlen embereknek írod le egy csak általad ismert személy általad is alig ismert szüleinek a számodra sem ismert körülmények közt született döntését.
Szerintem írt sok ember sok ötletet, hogy mi lehet a háttérben. Azt hittem, ez a kérdésed. Ötleteket vársz, hogy mi lehet az ok. Vitatkozhatsz velem a személyes vagy annak tűnő véleményemmel, de azt gondolom, hogy minden felvetésem lehetséges magyarázat minden egyes kérdésedre.
Amúgy meg: nem tudom. De más sem.
Mért nem kérdezed meg a barátnőd, empatikus, tisztelettel?
Nagyon úgy tűnik, hogy a gazdagsággal némi arc is jár együtt...
Én tényleg nem értem, hogy mi a probléma azzal, hogy valakinek 11-kor már aludnia kell. Szerintem az lenne az ideális egy emberi lény számára. És a szervezeted sem lesz attól kipihentebb, hogy hétvége van.
Milánónál valószínűleg tényleg a pénz volt az ok, repjeggyel, vásárlással, éttermezéssel, nem sok magyar család engedheti meg magának. Vagy szimplán nem akarták, hogy a lányuk erre költse a szülők pénzét valami sokkal fontosabb dolog helyett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!