Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Óveszeres védekezés, 4napos...

Óveszeres védekezés, 4napos menstruáció késés?

Figyelt kérdés

Nem is tudom miért írok ide, tiszta gáz. Hülyének érzem magam, felelőtlennek és kétségbe vagyok esve. Talán egy kis nyugtatásra vágyok, saját tapasztalatokra vagy véleményekre. Abban is teljesen biztos vagyok, hogy fogom kapni az ívet pár embertől, de annyira nagy az elkeseredésem hogy beszélni nem tudok könnyek nélkül.

Ami az elmúlt hónapot illeti, talán most vigyáztunk/védekeztünk a legjobban. (Óvszerrel, és ennek ellenére is kihúzta előtte mindig!) Előtte megnéztük, hogy helyes e a felhelyezés, mert nem akartunk idegeskedni, sem babázni a későbbiekben. Mikor vége volt, végig húztuk, hogy teljesen biztosra menjünk hogy még előváladék se szivárgott be, ne adj isten kilyukadt volna a gumi. Mindig rendben volt.

Aztán csak késik a menstruációm 4 napja.

Múlthónapban 27.napra jött meg

Azelőtt 23.ra

Azelőtt 31.re

Nem igazán szokott késni, sőt.. Mielőtt nem volt nemiéletem sose késett, csak amikor beoltattam magamat.(akkor 3 hónapot)

Az elmúlt hónapban rengeteget idegeskedtem: viták, lemondás egy állatról, szakmai vizsgám lesz a héten (35tétel) Viszont hihetetlennek tartom azt, hogy emiatt késsen. Túl pesszimista vagyok.

Tesztelni akarok, de félek. Magamtól megijedek milyen gondolatok jutnak az eszembe.. azt hittem ésszerűen csináltam és mégis ez van. Remegek minden percben. Néha szúr a hasam, néha görcsöl, de egyfolytába az jár a fejemben, hogy mi lesz. Fiatal vagyok és a szüleim arany emberek, de nem értenék meg, én nem akarok csalódás lenni. A pátomtól se szeretném ha elválasztanának, csak most kezdték el igazán befogadni. (5honapja vagyunk egyutt)

Ezt most jol esett leirni, nem tudok beszélni őszintén a páromon és egy régi barátomon kivűl senkivel. Egésznap a szobámba vagyok és tanulok. Ha inkább csak negatív hozzászolás jár a fejedben akkor kérlek, hanyagold. 17/L

2022. ápr. 24. 16:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz szerintem semmi gond, csupán a stressz. Első párkapcsolatod? Lehet a szüzességed elvesztése miatt van ez.
2022. ápr. 25. 14:50
 12/13 A kérdező kommentje:

11. Válaszoló

Igen, legeslegelső komoly párkapcsolat. Viszont a teszt negatív lett

2022. ápr. 25. 15:15
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Már csak a 27 es a 31 nap közt is van 4 nap késés...
2022. ápr. 25. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!