Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12;8 éves lányomnál ez a...

12;8 éves lányomnál ez a menstruáció normális?

Figyelt kérdés

Január 13-án este jelentkezett először életében a menstruáció, majd másnap bővebben és a következő napokban is rendesen megvolt, aztán rendesen el is múlt.

Ma este viszont újra gyenge vérzésszerűség jelentkezett a tisztasági betéten és a wc papíron.

Ez normális, hogy 12 nap telt el az első jelek óta és újra tapasztalja?

2022. jan. 25. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon rendszertelen még a menzesze. Ráadásul az is lehet, hogy középidős pecsételése van.
2022. jan. 25. 20:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze, sőt, most egy ideig össze-vissza fog neki megjönni. 16 vagyok, 5 éve menstruálok, és még mindig nem rendszeres. Ha szerencsés, neki hamarabb be fog állni, de most egyelőre én nem foglalkoznék ilyesmivel, még hozzá kell szoknia a szervezetének.
2022. jan. 25. 20:00
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos válaszokat!

Én magam arra emlékszem, hogy inkább kimaradt még az elején. Köztes megjelenése nálam nem volt ekkoriban.

Köszönöm. Sejtettem, hogy a rendszertelenség jellemző lesz, de kiváncsi voltam mások véleményére.

2022. jan. 25. 20:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én idén 30 leszek és 11 éves/5-es voltam mikor először megjött.

Igazából már elsőre is viszonylag pontos volt és azért értek meglepetések az első pár évben. Viszont volt olyan, hogy 16 evesen 2x jött meg két egymást követő hónapban, illetve tavaly 2 hetet késett stressz miatt.

Szóval bármikor előfordulhat egy kis rendszertelenség. A lényeg, hogy múló állapot legyen és ne állandó.

2022. jan. 25. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!