A 11 éves lányomnak tegnap jött meg az elsőmenstruációja, és annyira görcsöl, hogy hiába próbál nem tud kakilni, hogy lehetne rajta segíteni?
Már megbocsáss de arról nem hallottál, hogy orvos?
Ostoba ember az aki mindenféle jöttment hülyeségeire utalva teszi tönkre gyermekét!
Te nem szülő vagy hanem egy végtelen ostoba humanoid alkat!
Nőgyógyászhoz nem kell beutaló sürgősségi ellátást nem igényel, de mindenképpen belgyógyász és nőgyógyász konzílium az adekvát megoldás eze setben!
2 vagyok megint, és szerintem ez annyira természetes élettani jelenség, hogy teljesen felesleges rá orvost látogatni, vagy mesterséges alapú gyógyszert szedni. Ha 2-3 napig nincs széklet, az még normális, utána kell elkezdeni aggódni, de szerintem addigra el is múlnak a panaszok. Az kellemetlen, ha inger van, csak széklet nincs, de ilyen minden típusú székrekedés, szorulás, és amint a szervezet visszaenged kicsit a szervezetbe jutott vízből, megoldódik a probléma. Akkor kell orvos, ha ez nem történik meg.
Feküdjön le a kislányod, és tegyél melegített törölközőt, vagy melegvizes palackot a hasára. Kicsit pihenjen így, jobb lesz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!