Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A 11 éves lányomnak tegnap...

A 11 éves lányomnak tegnap jött meg az elsőmenstruációja, és annyira görcsöl, hogy hiába próbál nem tud kakilni, hogy lehetne rajta segíteni?

Figyelt kérdés

2013. febr. 9. 13:32
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Próbálj neki adni glicerines kúpot.
2013. febr. 9. 13:36
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem az nem a görcsöktől van, hanem attól, hogy ilyenkor, sőt, pár nappal előbb a szervezet rááll a vízvisszatartásra, mivel a mensi alatt folyadékveszteség is van vér formájában. Nekem majdnem mindig így volt, hogy az első 2 nap alig tudtam, aztán meg napi többször is. Inkább igyon többet és egyen rostban dús ételeket. A gyógynövényből készült görcsoldó teák is sokat segítenek.
2013. febr. 9. 13:45
 3/9 A kérdező kommentje:
Vett be görlcsoldót, de nem nagyon használ. Ingere van a kakilásra, csak nem bírja kinyomni, hiába kűzd vele a wc-n hosszú ideig.
2013. febr. 9. 13:51
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Négy szem aszalt szilvát egyen meg, az segíteni fog.
2013. febr. 9. 14:33
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
vagy narancs :)
2013. febr. 9. 16:53
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
vagy búzakorpás joghurtot. lehetőleg activiát egyen,abba keverjetek búzakorpát. az tuti segít.
2013. febr. 9. 17:47
 7/9 anonim ***** válasza:
70%

Már megbocsáss de arról nem hallottál, hogy orvos?

Ostoba ember az aki mindenféle jöttment hülyeségeire utalva teszi tönkre gyermekét!

Te nem szülő vagy hanem egy végtelen ostoba humanoid alkat!

Nőgyógyászhoz nem kell beutaló sürgősségi ellátást nem igényel, de mindenképpen belgyógyász és nőgyógyász konzílium az adekvát megoldás eze setben!

2013. febr. 10. 12:17
 8/9 anonim ***** válasza:
menj orvoshoz és kérj flector ep port az hamar hat és nem fog fájni én is ezt használom .
2013. febr. 10. 12:19
 9/9 anonim ***** válasza:
88%

2 vagyok megint, és szerintem ez annyira természetes élettani jelenség, hogy teljesen felesleges rá orvost látogatni, vagy mesterséges alapú gyógyszert szedni. Ha 2-3 napig nincs széklet, az még normális, utána kell elkezdeni aggódni, de szerintem addigra el is múlnak a panaszok. Az kellemetlen, ha inger van, csak széklet nincs, de ilyen minden típusú székrekedés, szorulás, és amint a szervezet visszaenged kicsit a szervezetbe jutott vízből, megoldódik a probléma. Akkor kell orvos, ha ez nem történik meg.

Feküdjön le a kislányod, és tegyél melegített törölközőt, vagy melegvizes palackot a hasára. Kicsit pihenjen így, jobb lesz utána.

2013. febr. 10. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!