14 éves fiam női ruhába öltözik, (titokban) sminkeli magát. Bele kéne szólni? Szabad egyáltalán? Majd kinövi?
Figyelt kérdés
Egyelőre úgy teszek mintha nem tudnék róla, mert nem igazán tudom mi a helyes. Alapból nem is szólnék bele, de kicsit tartok tőle hogy az iskolában vagy a barátai is észreveszik és kiközösítik emiatt.2022. ápr. 19. 22:05
41/50 anonim válasza:
És ha álszent, akkor mi közöm van hozzá? Nem a rokonom, senkim, semmim Szájer, tőlem azzal és annyit dug, akivel akar és a vallása sem érdekel. EZ a magánügye.
A lényeg, hogy ÉN NEM AKAROM EZT TUDNI és azt sem akarom, hogy a KISGYEREKEM TUDJA ezt az én kontrollom nélkül.
42/50 anonim válasza:
Mert mi lesz ha a kisgyereked megtudja? Jaaa tudom ö is az lesz, szerinted. Hallod, háborurol se mutass neki semmit, tudni se tudja hogy van mert fogja a fegyvert és lemészárol.
Továbbà isten ments hogy őszinteségre neveld, dugja csak a fejét a homokba, ha esetleg ő is meleg lesz éljen titokban nemàm a tàrsadalomra szégyent hoz. Menthetetlenül hülye vagy, sajnàlom a gyerekedet.
43/50 anonim válasza:
41. Könyvtárak vannak megtöltve azzal amit te nem tudsz. Reméljük a gyereked szégyellni fogja a tanulatlan szülőjét.
44/50 anonim válasza:
nem lesz meleg vagy transz gyerekem, garantálom.
45/50 anonim válasza:
44. És ha az lenne se tudnál róla, mert utálna. Bár ha ilyen hülye anyám/apám lenne azzal se tartanám a kapcsolatot.
46/50 anonim válasza:
Nem tudod garantàlni, te agyatlan!
De nyugi tudni nem fogsz róla.
47/50 anonim válasza:
a transzot én se engedném gyerekemnek, max. bi lehet
48/50 anonim válasza:
47. Lol :D az ugye megvan, hogy nem kell kikérnie a véleményedet, ha elmúlt 18?
49/50 anonim válasza:
#48 nem kell kikérnie, de a női ruhákat, meg a sminket nem fogom neki fizetni. bár amilyen gáláns urak vannak, biztos nem lesz szüksége az örökségre
50/50 anonim válasza:
49. Én inkább fizetném minthogy elveszítsem a gyerekem, de hát nem vagyunk egyformák 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!