Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14 éves fiam női ruhába...

14 éves fiam női ruhába öltözik, (titokban) sminkeli magát. Bele kéne szólni? Szabad egyáltalán? Majd kinövi?

Figyelt kérdés
Egyelőre úgy teszek mintha nem tudnék róla, mert nem igazán tudom mi a helyes. Alapból nem is szólnék bele, de kicsit tartok tőle hogy az iskolában vagy a barátai is észreveszik és kiközösítik emiatt.
2022. ápr. 19. 22:05
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
82%
Hát ez nem így működik drága. Max hetero latszatot mutat, ha nem az, közben meg fruaztrált lesz és sérült . Esetleg már vissza is "terelted a szerinted jó irányba"?
2022. ápr. 19. 23:02
 12/50 anonim ***** válasza:
8%
Minden csak nevelés kérdése
2022. ápr. 19. 23:08
 13/50 anonim ***** válasza:
75%
Egyik ismerősöm kamaszkorában szintén felvett lány cuccokat, ugyan az oka nem derült ki, viszont nem is maradt állandó a dolog. A lényeg az, hogy egyik irányba se legyen befolyásolva, idővel tisztázni fogja magában, hogy miért teszi
2022. ápr. 19. 23:09
 14/50 anonim ***** válasza:
80%
12 ezt fejtsd már ki kérlek, hogy lenne ez már nevelés kérdése?
2022. ápr. 19. 23:11
 15/50 anonim ***** válasza:
78%
Persze, hogy nevelés kérdése...Ja. Ha heteró gyereked lesz, így nevelsz homofób tudatlan nullát belőle, ha meleg akkor meg büzskén versz tönkre egy életet. Én csak remélni tudom, hogy egyik sem jön össze.
2022. ápr. 19. 23:17
 16/50 anonim válasza:
84%

Én 18 éves fiú vagyok. Nem vagyok meleg, ebben biztos vagyok! Viszont szeretek használni fekete/piros körömlakkot, néha szemceruza, fekete rúzs, attól függetlenül, hogy nem vagyok se emo, se goth. (legalábbis én nem mondom magam annak) Ezzel együtt sokszor hordok olyan ruhákat, amik nőiesebbek csak mert tetszik és ilyen a stílusom. (persze azért egy bizonyos határon belül)

Nem garantálom, hogy ez a helyzet nála is, de simán elképzelhető. Idővel egyre jobban kialakul majd a személyisége ez biztos. És lehet meleg vagy transz, de lehet csak tetszenek neki az ilyenek mint nekem, vagy egyszerűen csak kipróbál dolgokat aztán annyiban is marad a dolog.

2022. ápr. 19. 23:53
 17/50 anonim ***** válasza:
100%

Hát ennek kb. ezer oka lehet, amiből csak egy, hogy transzszexuális.

Ott vannak például a crossdresserek, akiket szexuálisan izgat, hogy női ruhában vannak, de ez csak szexuális céllal van jelen az életükben (gyakorlatilag egy fétis). Nem ritka dolog, heteró férfiak körében sem.

Vannak a drag queenek, akik csak szórakoztatási céllal öltöznek nőnek, de nyilván náluk is úgy kezdődik, hogy otthon kipróbálgatják maguknak. Az egyik legnagyobb magyar drag queen konkrétan heteró családapa.

Vannak olyanok, akiknél szimplán annyiról van szó, hogy nem maszkulin típusok, mint a #18-as, de egyébként a szexuális identitásuk és orientációjuk nem kérdéses számukra.

14 évesen az is lehet, hogy csak rátalált valakire ilyenre a neten, akire valamilyen okból példaképként tekint, és ő is kipróbálja. Ebben az esetben ez egy múló dolog.

Meg persze ott vannak a transzszexuálisok.

De nem kell egyből a "legrosszabbra" gondolni. De ha úgy is van, szerintem majd akkor beszéljetek erről, ha ő mondja el, mert készen áll rá, előtte nem. Ha transzszexuális, előbb-utóbb úgyis fel fogja hozni, a többi esetben lehet, hogy soha (de végül is ez rendben van, ha ez pl. csak egy fétis, igazából nagyon kevés ember beszéli meg a fétiseit a szüleivel, tudják kezelni egyedül is).

2022. ápr. 20. 07:21
 18/50 anonim ***** válasza:
63%
Valószínűleg ez csak egy kamaszkori fellángolás és ki fogja nőni. Lehet később meg is fogja bánni, de amíg csak otthon csinálja ezt, és senki nem tud róla, nincs nagy gond. Én egyelőre nem avatkoznék be, megvárnám, míg ez lecseng nála.
2022. ápr. 20. 07:40
 19/50 anonim ***** válasza:
88%

10 es 19 kar, hogy titeket meg "nem neveltek" okosnak, annyival kevesebb idióta lenne a vilàgban.

Kezébe szerszàm és akkor nem lesz transzi🤣🤦

Akkor ha félérfiként valaki vasalót érint nő lesz, nőként meg képes kicsavarni egy csavart a helyéből, férfi?

Ennyi ész és mind a màsé....

2022. ápr. 20. 08:57
 20/50 anonim ***** válasza:
73%

19. Ja mert a nők nem csinálnak semmit. Nem tudsz egy meleget heteronak nevelni, fogd már fel azzal a sorvadt agyaddal!

Kérdező, én hagynám. De mindig biztosítanám, hogy mellette állok, bármi is történjen. Ezen nem tudsz változtatni, ez nem nevelés kérdése. Te csak annyit tehetsz, hogy nem bántod ezért. Aztán majd kiderül, hogy ez átmeneti vagy nem.

2022. ápr. 20. 08:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!