14 éves fiam női ruhába öltözik, (titokban) sminkeli magát. Bele kéne szólni? Szabad egyáltalán? Majd kinövi?
Amit első ír
Ne itelkezz, hanem próbáld megtudakolni hogy miért teszi. Lehet csak kíváncsi, latta valahol, lehet hogy abban érzi jól magát, vagy megfogalmazni se tudja de vonzza a dolog
Biztositsd arról hogy barmit6is mond szereted
Az a baj hogyha konkrétan megkérdezem, már az is lehet hogy baj...
Próbáltam már óvatosan kihúzni belőle, de nyilván sikertelen, meg amúgyse túl beszédes, pláne ilyen témákban.
Meg aztán eszembe jutott, mi van ha ő se tudja miért teszi? Sok ilyesmi dolog még felnőttkorban is rejtély, hogyan alakul ki.... teljesen tanácstalan vagyok
Mindig elmondom neki hogy bárhogyan is van szeretem és bízhat bennem, ugyanakkor saját példámból tudom hogy az ő korában és ebben a világban nem elég az anya szeretete ha a az iskolában kigúnyolják... csak reménykedni tudok h titokban marad.
Ha otthon teszi csak akkor nem derül ki
Hol lathatnák még meg?
Vagy sminkben kijár?
Egy gyereket nevelni kell, oda kell figyelni minden apró mozzanatára. Most van abban a korban amikor könnyen befolyásolható. Ha hagyod hogy a saját útját járja, lehet, hogy b*zi lesz.
A helyedben most cselekednék és férfit nevelnék belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!