Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Meddig nőnek a gyerekek?14...

Meddig nőnek a gyerekek?14 éves lányom nőhet még?

Figyelt kérdés

167cm.

én 169 vagyok az apja pedig 174.

Van rá esély hogy nőjön?

Vagy van valami módszer?

2022. ápr. 5. 16:28
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
63%

Első menstruáció után már nem nagyon.

Nekem 10 évesen jött meg, onnantól kezdve nem is nőttem.

2022. ápr. 5. 21:28
 12/28 anonim ***** válasza:
4%
Na 11 a másik lángelme
2022. ápr. 5. 21:42
 13/28 anonim ***** válasza:
10%
Az én lányomnak is az a baja, hogy alacsony 155 cm. 13 éves remélem még nől! Akkora mint én az apja 175 cm.
2022. ápr. 5. 22:26
 14/28 anonim ***** válasza:
88%
Genetika. De az nem árthat, ha figyelsz a megfelelő kálciumbeviterlre.
2022. ápr. 6. 16:32
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Én ennyi idősen 162 cm voltam, 2-3 év múlva mértek 165-nek, azóta is akkora vagyok.

Nőni én is akartam, legalább 170 centi szerettem volna lenni, esélyeim is voltak rá, mert apa családja elég magas, de anya felől az is csoda, ha egy nő az 160-at eléri, a férfiak meg 170+/- 5 centik, szóval ez valahogy ellensúlyozta a dolgokat.

Nem mondom, hogy sose zavar, hogy "kicsi" vagyok, de platform cipőt tudok hordani, fel lehet úgy öltözni, hogy az előnyös legyen és ezzel a mérettel tök jól hozzá lehet bújni a magasabb emberekhez. Illetve ruhákat elvileg nehezebb magas nőként találni, szóval, ha itt megáll a növésben az nem tragédia.

2022. ápr. 7. 21:38
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

15 jól mondja…

Sőt a magas lányok, ha nem magabiztosak, akkor nem húzzáknki magukat, és az csúnya.

Én magam magas vagyok

174

Nem kapok nadrágot a konfekcióban, mert ami jó, az bő.

Az àtlag felsők rövidek, vagy lógnak rajtam.

Folyamatosan figyelni kell a szabást.

Vagy egy ruha esetében nekem mindig magasab van a derékszabás, hiszen a felsőtestem hosszabb.

Pedig nem vagyok sovány sem.

174 cm-hez 63-65 kg.

Egy iseig terhesség után 80 kg voltam.. azok a méretek estek megfelelő helyre de itt sem mindig, mert mintha azt gondolnák, hogy az alacsonyak lehetnek teltek a magasak meg kövérek tudnak lenni, akik lebernyeget hordanak.

Tehát most 36-38 vagy M vagyok

És itt a hosszal szenvedek nagyon..

L meg nyilván lóg rajtam nem kicsit.

Egy szabadidőnadrág vagy egy leggings hossza pedig xl kellene nekem..

Növekedést pedig megválaszoltam.

Általában a pubertás vége utàn még 1-2 évig nőnek maximum a lànyok…

2022. ápr. 8. 07:22
 17/28 anonim ***** válasza:
73%

Nem kell a szüleid nevében irkálnod.

Egyébként apukád aránylag alacsonyabb, anyukád átlagos magasságát meg majdnem elérted. Simán lehet, hogy megállsz, pláne ha már megjött a menstruációd.

De 167 cm egy teljesen normál magasság, se nem kevés, se nem sok.

2022. ápr. 8. 22:09
 18/28 anonim ***** válasza:
68%
Módszer, mert nőni akar? És te nem megerősítetted a testképét, hogy akármekkora is lesz jó az úgy, van amire nincs hatásunk, hanem rohansz a netre, hülyeségeket kérdezni. Az anyja vagy, az a dolgod, hogy ilyeneken ne aggódjon,hamar kapj a fejedhez.
2022. ápr. 21. 21:09
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

A lehetséges testmagasság a génjeidbe van kódolva. Van egy plafon, annál többet sehogy nem tudsz elérni. Ellenben rossz életmóddal ez csökkenhet. Ami fontos, hogy megfelelő tápanyagokhoz jusson hozzá, és eleget aludjon. De ha ez rendben, és mégse nő tovább, akkor ennyi, ő nem lesz sokkal magasabb.

Átlagosan a lányok 14-15, a fiúk 20-22 éves korukig nőnek, de összességében mindkét nem nőhet úgy 25 éves koráig, de azért az ritkább.

2022. ápr. 21. 21:15
 20/28 anonim ***** válasza:
68%
Lányok már nem nagyon nőnek ilyenkor. Ha az apja is ilyen alacsony, akkor meg mit vársz tőle? Genetika.
2022. ápr. 22. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!