Most lesz elsős a lányom, és itthon a foglalkoztatókat sem hajlandó tölteni, azt mondja hagyjál békén. Tapasztaltabbakat kérdezek, hogy fog így majd házikat írni, hogyan vettétek rá a gyerekeket? Aggódom
1-es. Édesanyádnak üzenem, hogy köszönöm az anyák nevében :)
Majd szeptembertől lesz mit tanulnia. Nyáron játsszon jó sokat.
Nem veszem rá sehogy. Nyaral.
Majd ráveszi a tanárnéni szeptemberben.
Hagyjad, mert megutáltatod vele előre azt, amit még nem is ismer!
Majd tanul szeptembertől eleget, a házikat pedig meg fogja írni, mert meg kell írni, ráadásul ha napközis lesz, ott délután meg is írják.
Velem anyám anno megcsinátatott mindenféle foglalkoztató szrt, elment a nyaram, a tanítónő meg nem tudott mit csinálni velem mert már a fél elsős anyagot tudtam. Írtam, olvastam folyékonyan mire iskolaba mentem.
Nem kell kiszúrni a gyerekkel, hagyjad békén :)
"Az én fiam iskolás már, most volt 3-os. Lenne mit gyakorolni, de tudod mit? Nem nyaggatom. Nem mondom, hogy nyár végén egy kicsit nem ismétlek vele..."
Egyén is 3.os volt. Egy pillanatig nem jutott eszembe, hogy tanuljunk, de még a nyár végi ismétlés sem- Úgyis azzal kezdik az évet, közel 3 hónap anyagát kell normál körülmények között gyorsan átvenniük. Minek nyúzzam bármivel is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!