A fiam 13 éves és szeretne ott aludni a barátnőénél, aki nekem egy igazi lehúzós csajnak tűnik(16 éves) ti engednétek, tartok tőle, hogy szexelni fognak. Engednétek?
30: értelmezd a kontextusban!!!!
A kérdező panaszkodik, hogy lehúzós a csaj - de közben meg számolatlanul adja a lóvét a gyerekének...??? Hogy ráköltse a lehúzós csajra..???
NEm kicsi ellentmondás.
szerintem is az #31
de ettől még a gyk-n valamiért ez az általános szemlélet (ez afféle utolsó csepp volt a kifakadásomra)
Nagyon kíváncsi lennék annak a 16 éves, majdnem nagykorú lánynak a szexuális motivációjára, aki egy 13 éves cerkapöcsű, éretlen kisfiúra izgul fel.
A saját korosztályában senkinek nem kell? Miért nem nála idősebb srácoknál próbálkozik, akikről talán van is mit "lehúzni"?
Én nem engedném. Sőt, megkeresném a lány szüleit, mert elég sanszos, hogy mentális problémái vannak ennek a lánynak.
33
Nekem is volt ilyen osztálytársnőm gimiben. Ő is egy 13 évessel jött össze 15-16 évesen csak mert a kortársai már mindenáron meg akarták dugni.
kérdező te irigy g3ci xDD
attól hogy a fiad egy nőcsábász, te meg prűd vagy attól még nem kell szidni a nőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!