A fiam 13 éves és szeretne ott aludni a barátnőénél, aki nekem egy igazi lehúzós csajnak tűnik(16 éves) ti engednétek, tartok tőle, hogy szexelni fognak. Engednétek?
Figyelt kérdés
2022. márc. 30. 21:37
21/40 anonim válasza:
Mit várjuk a gyerektől,ha az anyja is ostoba.Lehúzos csaj...🤦😅😅Egy 13 évestől ugyan mit húz le a gatyáján kívul.Édes jo istenem....🤦🤦
22/40 A kérdező kommentje:
elviszi ebédelni, és a fiam szokta fizetni
2022. márc. 31. 16:04
23/40 anonim válasza:
Az en ocsemet is hasznaltak mar igy ki, ez igenis elkepzelheto. Aztan a kis ribi odaallitott egyik nap a hazunkhoz a baratnojevel es az ocsemen rohogtek. Az a baj amugy, hogy hiaba tiltod, majd annal jobban menne, sajnos ez most az az idoszak.
24/40 anonim válasza:
Aztán honnan van egy 13 évesnek annyi zsebpénze, hogy éttermi ebédet fizessen kettőjüknek????
Annyi pénze van, amennyit ti adtok neki. És azt arra adjátok, hogy arra költse, ami neki fontos. Ha neki ez a lány fontos, akkor őrá költi. Ha sokallod, nem kell annyi zsebpénzt adni neki.
25/40 anonim válasza:
Én még nem engedném ottaludni, inkább majd pár év múlva. Inkább sétáljanak a városban, vagy bárhol, üljenek be egy mekibe, kamaszkodjanak, de ne lépjenek át egy határt.
26/40 anonim válasza:
Én biztosan nem engedném. Udvaroljon, legyen szerelmes. Sétáljanak a városban stb...na de ebédelni menni meg ott aludni. 13 évesen még javában gyerek. Általános iskolás. Ne játsszon 7.osztalyos gyerek felnőttet. Azért tart itt a világ ahol tart, hogy gyerekek szexelnek, mert mi szülők ezt hagyjuk. Lehet régimódi a meglátásom, 13 és 16 éves sem most voltam már, azt is tudom, hogy változik a világ de a hatamon is belebòrsòzik ebbe. Nem helyen való. Mindennek megvan az ideje. És a kérdésedre válaszolva...nem engedném. Azt engedném meg ami egy 13 éves gyereknek való. Ez pedig nem való
27/40 anonim válasza:
#24: egyre jobban kilátszik a lepel alól a kamu... ;-)
Szinte kizárt, hogy egy 13éves étterembe viszi a 16éves csaját... És ha mégis, a szülők miért adnak neki ennyi lóvét...???
28/40 anonim válasza:
13 évesen még nem fog szexelni. de azért adj neki pár kotont, biztos ami biztos.
29/40 anonim válasza:
#26 azért egy 13 éves nem olyan kicsi, és javában tombolnak benne a hormonok. egyébként meg 13 évesen én már 8.-ba jártam
30/40 anonim válasza:
miért baj az, ha étterembe viszi a csajt? ha van rá pénze? biztos ezt látta otthon. miért kell úgy hozzáállni, hogy a csóróság a normális, az a követendő példa, és szégyen ha van pénzed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!