Hogy lehet betartani a szigoru dietat ha a gyerek ebben nem partner?
Jelenleg laktoz, gluten, tojas, cukor, szenhidrat es feherje szegeny dietat kellene betartani.
6 honap utan folyamatosan visszaterhelni. Nekem is brutal nehez volt osszerakni egy allando menut, ugy hogy mi vele csinalnank vegig a parommal. De a gyerek apja(volt ferjem) penzeli a lanyunkat. Ami azt jelenti heti szinten 10-15 ezret is ad neki. Amibol napkozben maganak bevasarol. Ha a penzt elakarom venni akkor a gyamuggyel fenyeget. A gyerek apja velem nem beszel, a gyerektartason kivul semmiben nem segit nekem. A gyereknek mindent megvesz, neki mindent ad, de nem foglalkozik az egeszsegevel.
Nem koveti a dietat a lanyunk ezt az orvosnak es nekem is megmondta ot nem erdekli.
Puffadas es hasmenes miatt mentunk orvoshoz. Vervetel utan brutal rossz lett az eredmenye, rengeteg mindenre erzekeny, allergias. Most kellene neki kicsit erosnek lenni, segitenenk. De o nem akarja.
10-es, de a glutént pl nézik vérből (megemelkedett ellenanyag szint a gyulladás miatt), és UTÁNA lehet menni tükrözésre.
Oké, én külföldön élek, és itt erre mindig a vérvétel az első. Ha ott nagy az eltérés, irány tovább, célzottan.
Kérdező, ez egy bromság, csak szólok.
Gasztrós nem kezdi el megvonatni a gyermekkel - senkivel - tesztek elvégzése nélkül a dolgokat.
Ja, és az ilyen csomagolt ételallergia-tesztek egy kalap fs.
Ott nekem is van 3000 féle allergiám, holott csak a gluténra és búzára vagyok valóban érzékeny (búza - van, ahol gm búzával sűrítenek, azt én nem ehetem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!